Вівторок, 21.05.2024, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 21 » Заарештовано заздалегідь виключеного з Партії регіонів депутата Закарпатської облради
08:44
Заарештовано заздалегідь виключеного з Партії регіонів депутата Закарпатської облради

В Берегові заарештували депутата Закарпатської обласної ради, нещодавнього члена Партії регіонів Михайла Лакатоша.

За інформацією з неофіційних джерел, прокуратура Закарпатської області висуне йому звинувачення за статтею 191 частина 4 – привласнення майна в особливо великих розмірах.
Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, Михайло Лакатош зареєстрований Центральною виборчою комісією кандидатом у депутати до Верховної Ради України на виборчому округу № 73 від Партії регіонів. 
Тепер стає зрозумілим, чому прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів так поспішно "відхрестилася" від членства М.Лакатоша . Цілком очевидно, що керівники області, які за сумісництвом є очільниками закарпатської організації ПР, заздалегідь знали про запланований арешт свого однопартійця, який в даному окрузі створював конкуренцію "регіоналу", першому заступнику голови Закарпатської ОДА Івану Бушку.
Цікаво прокоментував у своєму Фейсбуку інформацію про тиск на М.Лакатоша Віктор Балога:"Причина і проблема в тому, що людина зареєструвалася кандидатом в депутати, а колишні колеги по партії зразу дали доручення прокуратурі. Думаю прокуратура нічого не знайде і Лакатоша випустять. Але?.. Хлопці, ви добре думайте і не прикривайтеся Президентом. Відповідати будете ви, шкодники".

Цікаво як будуть "боротися" регіонали з іншими кандидатами. Для розчистки шляху своїм будь -які методи придатні

Переглядів: 278 | Додав: vmfedi | Теги: http://zakarpattya.net.ua/News/9944 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: