П`ятниця, 17.05.2024, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Липень » 22 » Знову про імідж Сваляви.
13:26
Знову про імідж Сваляви.

В попередньому блозі на дану тему ми звернули увагу зокрема на стан та використання зеленої зони по вул.Київській м. Сваляви. І недавно приємно було спостерігати, як одна з релігійних громад міста проводила тут акцію для дітей . Територія ожила, стала відвідуваною. Так би продовжувати...

Сьогодні хочеться поговорити про ще один район, який міг стати найбільш відвідуваним в Сваляві туристами та відпочиваючими. Йдеться про територію колишньої (скільки тих колишніх в маленькій Сваляві!) військової  частини. У що перетворилася ця , ще недавно ідеально впорядкована територія, дивитися страшно. Замість казарм, в яких було розміщено біля 500 воїнів строкової служби, гаражних , складських приміщень,  маємо практично суцільні розвалини. Пропали праця та майно, яке почало створюватися ще при першій Чехо-Словацькій республіці.

Варіанти для використання були: від готелів в стилі ретро , виробничих приміщень до стоянок транспорту....

Не так важливо, хто став власником даної території та обєктів , розміщених на ній. Хочеться поставити лише одне питання: чи дають йому спокійно спати докори сумління з приводу нанесеної шкоди собі, своїм дітям, громаді міста в цілому. Думка про Сваляву ,внаслідок появи чергових розвалин, аж ніяк не покращиться, роботу мешканці міста тут не отримають.

А територія тут справді величенька, дарами природи не обділена, інфраструктура готова, а зберегти не зуміли.

Ми додаємо фотографії, які дещо доповнять наш текст. Звертаємось до власника з проханням позбавитись непотрібного майна або поміняти своїх менеджерів на більш ділових та дійових , які здатні принести користь суспільству, іміджу нашої Сваляви.

А міській владі не пристало залишатись осторонь від вирішення проблеми.

                           

   

Рада СРГО «За майбутнє Свалявщини»

Переглядів: 596 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: