Неділя, 12.05.2024, 03:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Листопад » 12 » Чоловік ремонтує дороги власноруч і власним коштом.
08:41
Чоловік ремонтує дороги власноруч і власним коштом.

То йому ще й погрожують Хочеш хороші дороги - зроби їх сам. 59-річний бізнесмен із Горлівки, що на Донеччині, самотужки ремонтує розбиті автошляхи. Каже, стомився чекати на допомогу від влади. Чоловік засипає ями подрібненими залишками старого асфальту. Але така ініціатива вже обернулася проти чоловіка... проблемами. Невідомі - почали погрожувати позбавити чоловіка бізнесу, розповідає 5 канал. Сьогодні Юрій Парицький знову завантажує на свій причіп подрібнений асфальт. Які саме латати ями - обирає дорогою на роботу. Дивиться, котрі глибші. Юрій Парицький, ініціатор ремонту доріг: «Я засыпаю глубокие ямы. Потому что мелкие ямы оно все рассыпется. А это когда засыпаешь, когда машины ходят, они утрамбовывают. Ни одна яма, которую я засыпал летом, не рассыпалась до сих пор. Другие ямы рассыпаются. Ям рядом становится все больше и больше».Від початку року чоловік самотужки засипав майже двадцять ям. Асфальт - бере у місцевої дорожньої організації в обмін на свої послуги. Сам він займається виготовленням виробів з металу. Зізнається - після того, як про його намагання самотужки ремонтувати дорогу розповіли в місцевих ЗМІ - чоловікові почали надходити погрози знищити бізнес.Та ентузіаст здаватися не збирається. Юрій Парицький, ініціатор ремонту доріг: «Я не боюсь никого. Мне один сказал сегодня. Юрий Николаевич, как бы они зубы об твои кости не сломали. Если все будут что-то делать, хотя бы кто-то возле двора засыпет яму... Это уже будет намного лучше». Горлівські водіі по-різному ставляться до ініціативи земляка. Перший водій: «Других вариантов просто нет, поэтому люди своим засыпают... Эти дороги... Немало убивается, режется резина, износ всех остальных запчастей. На СТО работаем грубо говоря». Другий водій: «Любая инициатива - она нормальная. Любая инициатива заслуживает уважения. Если человек считает это нужным, своим долгом». Третій водій: «К сожалению у нас народ: а ладно, кто-то сделает. Но это же надо еще и уметь это все сделать. Первый дождь и опять эти ямы на месте. Поэтому просто некачественно». А от думку місцевої влади щодо ініціативи земляка - дізнатися не вдалося. Ані мер, ані його заступники - на зустріч із журналістами не з’явилися. Зате - надали довідку про стан міських доріг. На папері - обсяги ремонту горлівських доріг виросли втричі у порівнянні з минулими роками. Навесні - горлівські комунальники намагалися залатати дороги в доволі оригінальний спосіб. Замість нового асфальтного покриття - ями латали шматками цегли та будівельним сміттям. Та у ДАІ таку винахідливість не оцінили - і вимагали від місцевих чиновників провести терміновий ремонт доріг. 

Свалявська влада взагалі не може похвалитися певними обсягами ремонту доріг. Наш любий мер, ймовірніше за все, не їздить містом. Його більше хвилюють свята та проведення міфічного будівництва міста. Так що, шановні земляки, лопати в руки і вперед на пошуки асфальту. Або мітлу в руки і вимітати сміття з відомої установи .

Читайте більше тут: http://expres.ua/auto/2013/11/11/96759-cholovik-remontuye-dorogy-vlasnoruch-vlasnym-koshtom-yomu-pogrozhuyut
Категорія: Новини | Переглядів: 317 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: