Понеділок, 13.05.2024, 02:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Червень » 15 » Дев'ян володимир Олексійович
16:25
Дев'ян володимир Олексійович

 

Дев’ян Володимир Олексійович, народився 18 лютого 1962 р. в с.Поляна, Свалявського району.

Здобув  дві вищі освіти – інженера-механіка та інженера-будівельника.

Кандидат в депутати до районної ради.

Член Ради та заступник голови Свалявської районної партійної організації Політичної партії «УДАР» Віталія Кличка», Районовий отаман  та співзасновник громадської організації «Свалявське районове козацьке товариство «Свалявська Січ» та член Ради громадської організації «За майбутнє Свалявщини».

В житті зумів реалізувати себе як хороший сім’янин – має дружину та трьох дітей, а також як бізнесмен – власник та директор будівельного підприємства, що активно розвивається та має вже дві філії.

Однак на цьому він не зупинився та активно допомагає іншим. Будучи директором ТОВ «Свалява-Міськбуд» надавав багато благодійної спонсорської допомоги.  Зокрема, надавав спонсорську допомогу православним громадам, греко-католицьким громадам, при будівництві храмів, встановленні хреста на новому кладовищі в м.Свалява,  за що архієпископ Мукачівський і Ужгородський Української православної церкви  Федор та Єпископ Мукачівський Владика Мілан,  Патріарх Володимир надали подяки, грамоти, архієрейські листи та орден. Крім цього було надано спонсорську допомогу та допомогу у відкритті Свалявського центру реабілітації дітей інвалідів, при виконанні будівельних та ремонтних робіт у садочках та школах Свалявського, Воловецького та Іршавського районів, закуповував комп’ютери в садочоки у Воловецькому районі,  спорт інвентар для шкіл у Воловецькому районі. 

В цей важкий час не залишається осторонь і від проблем України. Був учасником Євромайдану та Автомайдану. Надавав фінансову допомогу іншим учасникам  Майдану.

Від самого початку АТО і до сьогодення продовжує надавати фінансову допомогу учасникам АТО, закуповує для них спорядження. Однак, при цьому ніколи не афішує цього. 

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 635 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: