Неділя, 28.04.2024, 19:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Березень » 3 » Діяльність ОГО "За майбутнє Свалявщини"
00:25
Діяльність ОГО "За майбутнє Свалявщини"

Діяльність громадської організації «За майбутнє Свалявщини»

Понижан Олександр Йосипович обраний депутат міської ради від політичної партії БПП «Солідарність» , Голова районної організації політичної партії «УДАР» за Реформи Віталія Кличка, Голова Об’єднання Громадських Організацій «За майбутнє Свалявщини» та знедавна був нагородженим за рішенням сесії Свалявської міської ради, званням «почесний громадянин Свалявщини».

Минулого року була проведена перереєстрація ГО «За майбутнє Свалявщини» та «Свалявської Січі» з прибуткових у неприбуткові організації, та утворено громадське об’єднання «За майбутнє Свалявщини» у яку увійшло 12 громадських організацій Свалявщини, загальна кількість членів якої становить понад три з половиною тисяч осіб. Дані організації активно беруть участь у вирішенні різного характеру питань які підпадають під їхню компетенцію, що значно облегшує роботу та дає змогу допомогти мешканцям Свалявщини які не у змозі впоратись з проблемами які трапились на їхньому життєвому шляху. Офіс даного об’єднання, знаходиться за адресою: м.Свалява, вулиця Визволення, буд. №2 на другому поверсі, де постійно надається допомога всім потребуючим в межах компетенції депутата, а також організації. Всі охочі та особи яким потрібна допомога, можуть звертатися за допомогою без посередньо до Понижана О.Й.

Понижан О.Й. являється депутатом міської ради від вулиць: Робітнича, Менділєєва та Визволення але це не заважає йому допомагати всім жителям міста Свалява та Свалявського району які звернулися до нього за допомогою.

За ініціативи депутата та за підтримки голови Міської ради Ланя І.І. , людям з інвалідністю була надана одноразова грошова допомога по одній тисячі гривень. Також було проведено ямковий ремонт дороги по вулиці Робітничій, була здійснена допомога у підготовці та узаконенні земельних ділянок, які знаходяться на даній вулиці, про що свідчать листи та подяки вдячних громадян, які отримали таку очікувану та бажану допомогу.

Найближчим часом заплановано провести зустріч на якій буде вирішуватись питання по співпраці ОГО «За майбутнє Свалявщини» зі Свалявським відділенням Центру з надання первинної безоплатної правової допомоги. Дана співпраця допоможе розширити спектр та вирішення різного характеру питань, які виникають у повсякденному житті.

Цієї осені, за ініціативою депутатів міської Ради Понижана О.Й. та Галаса Ю.М., а також за підтримки голови міської Ради Ланя І.І було розпочато підготовку по розробці пакету документів по проведенню ремонту по вулиці Робітничій та Добровольців.

А також найближчім часом, за сприятливих погодних умов, заплановано провести ремонт підвісного лавкового мосту через ріку Латориця, який знаходиться навпроти ГРК «Затишок».

На разі проводяться перезаключення договору про продовження терміну оренди офісу ОГО «За майбутнє Свалявщини».

Хочеться висловити велику подяку головам громадських організацій, які погодилися та не одноразово допомагали вирішити людські проблеми та за плідну співпрацю:

 

Морозько О.О.

Девян В.О.

Морозько Б.О.

Улинець В.М.

Кушнір І.Ю.

Желізняк І.І

Лакатош Б.Ю.

Горнодь П.О.

Чумак В.В.

Собран В.Й.

 

А також хочуть висловити, ОГО «За майбутнє Свалявщини», величезну подяку голові міської Ради Ланю І.І. за виявлену лояльність та підтримку у вирішенні багатьох питань та співпрацю.

Категорія: Новини організації | Переглядів: 621 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: