Понеділок, 13.05.2024, 03:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Липень » 25 » Євро2012 і корупція
20:20
Євро2012 і корупція
Заступник керівника Центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Андрій Пишний розкритикував дії уряду в проведенні чемпіонату Європи з футболу.
"Вся країна витратила на Євро-2012 80 млрд гривень, отже, кожен українець витратив 2000 гривень. Чи відчули приміром черкащани покращення інфраструктури? Чи можливо збудовано нові дороги? Нічого немає. Я подивився економічні показники по Черкаській області, будівельна галузь продемонструвала спад за червень на 24%, - заявив Пишний під час прес-конференції у Черкасах. - Чи "Євро" створило робочі місця? Євро-2012 - це найбільша корупційна оборудка за весь період незалежної України".За словами опозиціонера, Об'єднана опозиція створить слідчу комісію з питань розслідування фактів розкрадання бюджетних коштів, освоєних під час Євро-2012.
"Нам би було цікаво почути від Януковича: скільки пасажирів у межах "Євро" було прийнято в м. Каневі? Навіщо було збудовано 18 баз для прийому спортивних команд, якщо в Україні перебувало всього лише 10 збірних? Навіщо будували міжнародні термінали в Донецьку, Харкові, Львові? На один термінал у Донецьку використали понад 5,5 млрд гривень. Рівно стільки складають прямі витрати на фінансування усієї медицини 46-мільйонної країни. Підряди на будівництво отримали зрозумілі компанії, ті ж, що й реконструювали НСК "Олімпійський". До речі, ті ж самі компанії ремонтують і українські дороги.Українські дороги коштують втричі дорожче, ніж американські: за 1 км сплачуємо 35-45 млн грн"

Переглядів: 364 | Додав: vmfedi | Теги: http://gazeta.ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: