Субота, 11.05.2024, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Липень » 19 » Хороші побажання владі міста.
19:13
Хороші побажання владі міста.
Я люблю своє містечко, свою Сваляву. І впевнений в тому, що більшість мешканців міста його теж люблять. Місто треба любити так, щоб всі навколо захотіли його полюбити. В любові до міста не може бути приводу для ревності.

Але деколи декларувати любов не означає , що вона присутня в душі людини. Можна народитися в Сваляві, прожити тут ціле життя, ходити вулицями міста і висловлювати масу слушних зауважень з приводу розбитих вулиць, неприбраного парку, засмічених дворів і при цьому здавати в металобрухт кришки каналізаційних люків, викидати сміття на берегах річок, а недокурені цигарки та пусту тару на тротуари.

Можна чекати поки прийде добрий і всесильний керівник міста і зробить все за всіх, а можна зробити самим порядок біля свого будинку, під’їзду , дотримуватись людських , цивілізованих норм поведінки на вулицях і домагатися подібного від інших.

Хоча від міської влади залежить дуже багато. Якщо команда міського голови хоче ввійти а не вляпатися в історію , якщо вона зуміє здобути авторитет серед мешканців, то є надія , що Свалява стане відомою не лише як перевалочний пункт між автодорогою , залізничною станцією та полянськими мінеральними водами, а й сама стане престижним місцем відпочинку наших земляків, чисельних туристів, людей які прагнуть покращити та зберегти своє здоров’я.

Можна по різному відноситись до нового міського голови. Але тепер , коли пройшло кілька місяців від виборів, слід зробити висновок про спроби влади навести в місті хоча б зовнішній порядок. Дещо міняється на ринкові, ведуться спроби впорядкувати рух автомобілів , змінюється зелене обличчя Сваляви. Здається менше нарікань викликає робота комунальної служби міста.

До вирішення всіх проблем міста , звичайно, ще дуже далеко. За рік не зробиться ремонт всіх вулиць, не приведуться в належний стан багатоповерхівки в центрі міста…

Але проблему з несанкціонованим викиданням будівельних відходів вирішити можна. Треба лише попросити автомобільну інспекцію затримувати водіїв не на вулиці Шевченка , а по Робітничій. І речовий ринок з вулиці Київської забрати не проблема. Території і приміщень для нього в місті повно. Місце для літнього відпочинку на Латориці до літа створити теж можна при мінімальних затратах і при оптимальній організації роботи в цьому напрямку. Треба лише щоб міське керівництво працювало цілеспрямовано, єдиною командою.

Дуже хочеться, щоб позитивне враження від перших місяців роботи міського голови Ланя І.І. в наступний період лише покращувалось. Від справжніх патріотів Сваляви підтримка буде.

Травень 2010року
Категорія: Новини | Переглядів: 483 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: