П`ятниця, 10.05.2024, 18:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Липень » 29 » Кочетов Володимир Ілліч
14:48
Кочетов Володимир Ілліч

Кочетов Володимир Ілліч

Народився 10.09.1954 року в с.Пасіка, що на Свалявщині.

Освіта – Вища. Юрист-правознавець. Київська Академія МВС, колишнє МВД.

Активіст блоку ПП «Солідарність», Полковник Українського Козацтва, член Федерації з футболу в Закарпатської області та кандидат на посаду голови Сусківської сільської ради від БПП.

Все життя Володимир Ілліч пов’язав з футболом. Це його як друге життя - друге дихання. З малечку любив ганяти м’яча. У 14 років зібрав першу юнацьку футбольну команду та став її тренером. До великого спорту не дійшов та зіркою футболу не став, але як любительський спорт залишився у жилах навіки. З 18 років став арбітром і з того часу судив футбольні матчі. Після завершення футбольної кар’єри став членом футбольної Федерації Закарпатської області.

Свою основну діяльність почав на сувенірній фабриці в с. Драчино, Свалявського району. Через деякий час Володимира Ілліча як члена комсомольської партії  направили на навчання до Івано-Франківська у МВС, колишнє МВД, а потім заочно навчався в Київській Академії МВС і паралельно почав працювати за направленням у м.Мукачево простим дільничним із чого і почався його кар’єрний ріст. Вже після закінчення Київської академії очолив перший відділ по боротьбі з організованою злочинністю до 2001 року.

Після завершення міліціонерської кар’єри Володимир Ілліч почав практикувати юриспруденцію і працював юристом у банку «Аваль». Потім працював директором Мукачівської філії  охоронної фірми «Легіон».

У 2012 році вирішив створити власну охоронну фірму ТОВ «АБО-Зоро», та займається організацією футбольних матчів.

Зараз планує відродити футбольну команду Свалявщини.

Змалечку полюбляв читати книги, хоч давно – це був дефіцит мати та читати книги, але Володимир Ілліч не упускав нагоди потримати книгу у руках, відчути запах пергаменту та поринути у чудовий світ пригод. Зараз має свою величезну бібліотеку яка налічує до 5 000 тис. примірників книг найрізноманітніших жанрів та тематики.

Володимир Ілліч одружений на прекрасні та щирій жінці, та мають разом трьох дітей та трьох найчудовіших онуків у яких душі не бачать (алегорія). Для онуків готові зірочки з неба присягнути.

Володимир Ілліч - вільний від роботи час любить проводити у лісі, познаходити  грибів та просто поблукати по лісі, це допомагає йому  зосередитись та просто очистити думки від негативу, це допомагає йому відшукати гармонію та просто робить його щасливим.

Так склалося долею, що син Володимира Ілліча служить у зоні АТО та захищає нашу неньку Україну, тому Володимир Ілліч допомагає сину та його побратимам на полі бою всім чим може, тому займається організацією допомоги в зону АТО.

 Життєве кредо:

«Боротьба з корупцією та негативними проявами які зустрічаються у нашому суспільстві», « Ми мусимо піднятись і почати діяти, ми не маємо права опускати руки  та дозволяти всьому іти мимохіть! Ми СИЛЬНІ, Ми  ВІЛЬНІ та заслуговуємо КРАЩОЇ ДОЛІ!!!»

Автор: Вікторія Ребрик

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 486 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: