П`ятниця, 10.05.2024, 04:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Липень » 10 » Кошеля Валерій Іванович
16:03
Кошеля Валерій Іванович

Кошеля Валерій Іванович

Народився 03.10.1973 року у м.Сваляві.

Активіст партії УДАР, активіст ГО «За майбутнє Свалявщини», Полковник Українського Козацтва та кандидат в депутати до районної Ради.

Освіта – Вища економічна. Колишній УжДУ, напрям фінанси та кредит.

З самого дитинства Валерій Іванович був дуже здібною дитиною яка мала талант до всього. Крім гарного навчання Валерій Іванович займався на професійному рівні баскетболом та грав за місцеву баскетбольну команду «ДСШ». Неодноразово команда займала призові місця та брала участь у місцевих, обласних та міжобласних змаганнях. Але пов’язувати свою долю зі спортом Валерій Іванович не став оскільки вирішив для себе, що економічна професія важливіша і перспективніша і змушені відмітити, що тут він зумів себе реалізувати непогано.

Коли вступив до вищого навчального закладу, то грав у баскетбол за команду університету, але по закінченні ВНЗ більше цим не займався.

З молодості полюбляв читати книги. Найулюбленішими   серед них були історичні та пригодницькі книги. Зараз у Валерія Івановича є невеличка сімейна бібліотека яка налічує приблизно 300 примірників книг, переважна більшість яких займають книги на пригодницьку тематику.

Зараз Кошеля В.І. реалізував себе як приватний підприємець, який займається роздрібною торгівлею, а саме продажем будівельних матеріалів, здача в оренду приміщень та власне кафе «Сан ремо» у м.Свалява, яке користується неабиякою популярністю серед молоді та більш дорослих людей, своєю смачної кавою та кондитерськими виробами.

Одружений та має трьох чудових дітлахів.

У вільний від роботи час, а його зараз не дуже багато, проводить зі своєю родиною, а саме приділяє увагу дружині та п’ятимісячному янголятку-донечці, які зараз так потребують уваги татуся.

Валерій Іванович дуже скромна людина, яка не любить вихвалятись добрими справами, тому і не вважає себе благодійником, але зізнається, що неодноразово робить пожертви до церкви та старається допомогти людям які звертаюся до нього за допомогою, також пам’ятає  за дітей які не мають власних сімей або яким потрібні кошти на лікування та дає пожертви для хлопців які знаходяться в зоні АТО і дуже боляче, що знаходяться люди які бажаю на цьому заробити.

Життєве кредо Валерія Івановича:

« Роби добро і ніколи й нікому не роби зла, бо на той світ ми лиш зможемо забрати свої вчинки, тому  краще хай вони будуть добрими….»

Побажання землякам:

« Миру на нашій ненці Україні, міцного всім здоров’я та не забувайте про те, що потрібно завжди надіятись та вірити у світле майбутнє»

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 457 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: