Понеділок, 13.05.2024, 01:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Червень » 23 » Морозько Олександр Олександрович
17:06
Морозько Олександр Олександрович

Морозько Олександр Олександрович

28.08.1954 р. м. Степан, Рівненської області.

Активіст партії УДАР, член ГО «За майбутнє Свалявщини», член Союз Чорнобиль України», а також кандидат в депутати  до районної Ради.

Освіта - Вища. Інститут  фізкультури м. Львів – тренер-викладач. Київська сільськогосподарська академія – зооінженер. Вища Військова кафедра – рід військ політичний (мотопіхота).  Університет Марксизму Ленінізму при Закарпатському обкомі партії.

У 1976 р. стаціонарно та заочно закінчив Березнівський лісний технікум, а також Рогачів-Волинський технікум.

Служив у Армії 1976-1978 рр. м. Рівне, війська КДБ «Урядовий зв’язок».

Майстер спорту по Самбо в СССР. 

Морозько О.О. обожнював важку атлетику (штангу та боротьбу). Був чемпіонатом  по гирях у школі, заводі де працював, технікумів, військової частини Вишгородського району та чемпіоном Рівненської області.

Історія переїзду у м.Свалява досить велика. Колись була можливість побудувати тут птахофабрику, але розвалися Радянський Союз і цього не вдалося реалізувати. Морозьку О.О. припала до серця Свалявщина і він вирішив оселитись тут, тут і збудував своє сімейне гніздечко.

У 2000 році був конкурс на заміщення вакантної посади Краєвого Отамана області. Пройшовши конкурс Морозько О.О. був призначений Краєвим Отаманом області. З цього часу почав розбудовувати Українське Козацтво  на Закарпатті. На теперішній час є Головним Краєвим Отаманом Закарпатської Січі  у званні Генерал-Отаман.

У 2011 році була створена Всеукраїнська Академія Культурної спадщини Українського Козацтва. Президент цієї Академії став Руголь Юрій Борисович, а Віце-президентом Морозько Олександр Олександрович, вони створили структури побудови, а також структури управління Академією.

Морозько Олександр Олександрович для двох вище названих Академій, написав гімни та марші. Також Морозько О.О. являється Академіком  цієї академії  та Маршалом Козацької Гвардії академії,  а також першим Віце-Президентом Академії. Крім того являється Верховним Отаманом Західного Міжрегіонального округу АКС УКА, що об’єднує вісім областей. Призначений Президентом філії Закарпатської  Академії АКС УКА.

Поет-пісняр, а також  не можна не відмітити, що Морозько О.О. цілитель-травознавець.

Морозько О.О. ще зарекомендував себе як цілитель-травознавець який безкоштовно допомагає людям, консультує в питаннях народної нетрадиційної медицини,  а також надає рецепти та трави від тих чи інших хвороб.

Морозько О.О. багатьом Отаманам в подарунок розробив ескізи ордена і медалі та іншу символіку, як художник, а також написав гімни, марші та стройові козацькі пісні.

Морозько О.О. вивчає історію Українського Козацтва та читає лекції на історично-козацьку тематику в школах, коледжі та ліцеї.

Тісно співпрацює, як Верховний Отаман Козацької гвардії  та віце-президент  Академії АКС УКА, з керівниками організацій Ветеранів Війни, Афганців, Чорнобильців, інвалідів та інших, які являються асоційованими членами Українського Козацтва.

Одружений та має двоє дітей та три онучки, які обожнюють співати дідові козацькі пісні.

У вільний від роботи час, вирощує та збирає лікарські рослини, а також обожнює займатись садом. Має багато напрацювань в області народної нетрадиційної медицини.

Побажання для земляків:

«Гідну роботу, гідну зарплату, гідну пенсію, а також страхову медицину.»

  • « Дивіться кого обираєте, та не продавайте своє майбутнє за копійки!!!»

 

 

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 508 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: