Неділя, 12.05.2024, 20:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Грудень » 25 » На підозрюваного у побитті Чорновол зареєстрована організація Партії регіонів
21:25
На підозрюваного у побитті Чорновол зареєстрована організація Партії регіонів
На людину з прізвищем Храмцов Олександр Володимирович, на яку зареєстрована машина з нападниками на Тетяну Чорновол, зареєстрована первинна організація Партії регіонів.
Про це на сторінці Facebook написала журналіст Ольга Червакова.

"На людину з прізвищем Храмцов Олександр Володимирович зареєстрована первинна організація Партії Регіонів у Шевченківському р-ні міста Запоріжжя - скріншот з сайту Державної реєстраційної служби України", - написала вона.

Президент Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всі необхідні заходи для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол. З відповідним проханням глава держави звернувся і до генерального прокурора Віктора Пшонки, повідомляє прес-служба президента. Янукович "жорстко засудив цей прояв насилля та наголосив, що правоохоронці мають розкрити ЦЕЙ злочин та притягнути винних до відповідальності", йдеться у повідомленні. Своєю чергою, партія "Батьківщина" повідомляє, що о 10:30 у середу, 25 грудня, голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зустрінеться з генпрокурором "у зв’язку зі звірячим побиттям Тетяни Чорновол". Як відомо, журналістку й активістку Тетяну Чорновол сильно побили цієї ночі на трасі біля Борисполя, витягнувши її з власного автомобіля. Перед цим Чорновол їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останньої зйомки за нею слідкували "беркутівці". Інформацію про будинок Захарченка Чорновол встигла поставити в блог на УП. Також Чорновол ходила з активістами до резиденції президента у Межигір’ї.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2013/12/25/99319-yanukovych-doruchyv-zaharchenku-znayty-hto-pobyv-zhurnalistku-yih-pshonkoyu

Категорія: Новини | Переглядів: 298 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: