Неділя, 12.05.2024, 11:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Листопад » 17 » На Закарпатті «УДАРна» молодь вивчала переваги, які принесе Україні підписання Угоди про асоціацію з ЄС
09:44
На Закарпатті «УДАРна» молодь вивчала переваги, які принесе Україні підписання Угоди про асоціацію з ЄС

Закарпатські «ударівці» разом з представниками громадських організацій і студентського самоврядування обговорили, що чекає на Україну після підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Участь у круглому столі взяли також голова Закарпатського УДАРу, народний депутат Валерій Пацкан, депутат міської ради від УДАРу Ростислав Буланов.

«Напередодні саміту у Вільнюсі на цю тему багато спекулюють певні люди і окремі політичні сили, тому ми вирішили розібратися у питанні, що насправді дасть українцям і, зокрема, молоді європейське майбутнє. Асоціація з Європою відкриє доступ до вищої освіти в європейських вузах, спростить візовий режим та дасть додаткові можливості для самореалізації талановитої молоді», - вважає куратор молодіжки УДАРу на Закарпатті Денис Ман.

Учасники круглого столу погодилися в думці, що саме молодь повинна в першу чергу бути зацікавлена в євроінтеграції нашої держави, адже саме їм доведеться розбудовувати Україну в майбутньому.

«Ми не повинні втрачати європейський вектор через тих кілька олігархів, для яких вигідна співпраця з Росією. Яке майбутнє у молоді, котра не буде мати рівних можливостей доступу до освіти, до європейського рівня зарплат? Якщо ми зараз цього не досягнемо, то через рік - два ми вже навіть не говоритимемо про європейські зарплати, а задовольнятимемося тим, що дають. Так  вже  сьогодні відбувається в Росії, де поза Москвою – біднота», - сказав на зустрічі народний депутат Валерій Пацкан.

Переваги для молоді також назвав міський депутат Ростислав Буланов:

«Із підписанням угоди про асоціацію з ЄС буде скасовано більшість безглуздих обмежень і дозволів для бізнесу, а також значно знизиться рівень корупції. Тож малому та середньому бізнесу стане на багато простіше нормально працювати. Також, в Україні буде запроваджено європейський контроль продуктів харчування. Це важливо для здоров’я нації», - вважає Буланов.

Наприкінці круглого столу Валерій Пацкан закликав українців долучитися до мітингу у підтримку Євроінтеграції України, який відбудеться 24 листопада в Києві.

«В Молдові  на аналогічний мітинг вийшло 100 тисяч людей. Учасники мітингу на Площі Великих Національних Зборів проголосували за ухвалення декларації на підтримку курсу європейської інтеграції.  Я вірю, що українці також виявлять свою позицію 24 листопада. Зараз від кожного з нас залежить наше спільне майбутнє», - переконаний Пацкан.

 

Також учасники заходу підписали резолюцію, якою засвідчили свою підтримку європейського курсу України. 
Категорія: Новини | Переглядів: 392 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: