П`ятниця, 10.05.2024, 10:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Липень » 17 » Папп Віктор Дизидерійович
15:34
Папп Віктор Дизидерійович

Папп Віктор Дизидерійович

Народився 18 липня 1965 року у м. Свалява.

Голова міської організації політичної партії УДАР, член ГО «За майбутнє Свалявщини», Полковник Українського Козацтва та кандидат в депутати до міської Ради.

Освіта – середня-спеціальна. Свалявський політехнічний технікум.

З дитинства захоплювався технікою, тому займався мотокросом. Брав участь в змаганнях та любив годинами копирсатись у техніці. Свій перший мопед Віктор Дизидерійович  придбав у четвертому класі. Все життя мріяв цим займатися, але дитячим мріям не судилось збутися, оскільки за дитячі мрії замінили дорослі.

У 1984 році вступив до лав Радянської армії та служив у Криму.

Після служби в армії у Папп В.Д. прокинуло справжнє творче натхнення. До теперішнього часу захоплення роботи з викладання мідного дроту ікон. Ікони які робить Віктор Дизидерійович просто заворожують погляд. Неодноразово його роботи брали участь у виставках як у м. Свалява, обласних рівнях так і в м. Київ. Це захоплення хоч і забирає багато часу, але дарує масу задоволення та красу, видно - що в них вкладена душа.

У 1995 році Віктор Дизидерійович відчув глибоке покликання служити народу, тому вирішив улаштуватись на роботу до правоохоронних  органів до Свалявського відділку міліції.

Зараз Віктор Дизидерійович на заслуженій пенсії у званні майор МВС за вислугу років з 2008 року.

За час роботи в правоохоронних органах приходилося зіштовхуватись з різними ситуаціями. Ця  робота з різними труднощами, навчила розрізняти людей, розуміти та додала мудрості у випадках, де потрібно поступати правильно.

Папп Віктор Дизидерійович – людина дуже всебічно розвинена та творча. Закінчивши музикальну школу та все своє життя пов’язав з музикою, звичайно пов’язуючи з основною діяльністю. Всюди, куди не ступала нога Віктора Дизидерійовича по життю  - грав у духовному оркестрі по житті. А зараз знаходячись на пенсії не покидає цього покликання. Грає в духовному оркестрі «Гелікон» Свалявського будинку культури та естрадному оркестрі викладачів Свалявської дитячої школі мистецтв та співає у народному хорі імені М.Чайковського.

Одружений, має двох дітей та двох найчудовіших онуків.  

Разом з сім’єю ведуть активний відпочинок на природі, разом з онуками Віктор Дизидерійович ходить по гриби та лісові ягоди, та привчає любов до свого  ремесла.

Побажання співвітчизникам:

« Миру між нами, щастя неземного та здоров’я міцного, а нам перед кращого життя»

Автор: Вікторія Ребрик

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 447 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: