П`ятниця, 10.05.2024, 18:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Липень » 22 » Плоскіна Юрій Юрійович
12:25
Плоскіна Юрій Юрійович

Плоскіна Юрій Юрійович

Народився 04.05.1964 року у мальовничому селі Голубине, Свалявського району, Закарпатської області.

Член партії УДАР, член ГО « За майбутнє Свалявщини», Полковник Українського Козацтва та кандидат в депутати до районної Ради.

Освіта – Вища медична. УжНУ.

З самого малечу Юрій Юрійович мріяв лікувати людей і коли у нього з’явилася можливість реалізувати дитячі мрії він не упустив свого шансу. Ще у школі захоплювався біологією та анатомією людини, тому професія лікаря стала сенсом його життя.

В дитинстві навчався в дитячій школі мистецтв та грав на скрипці. Навчаючись  в університеті не забував і про музику та виступав разом з університетським ансамблем «Шовкова косиця». З 1984-1986 рр. служив у лавах Радянської армії в Білорусії та мав статус командира БМП. Бувши там, виступав з народним  ансамблем «Тачанка» Білоруського воєнного округу. Так музичне життя Юрія Юрійовича поєднувалась разом з медициною  та армією. Зараз, на жаль більше цим не займається, але приємні спогади про минуле залишаться надовго.

Все життя Юрій Юрійович захоплюється читанням книг. Вдома має солідну сімейну бібліотеку яка налічує приблизно 2 000 тисяч примірників книг з них близько 600 примірників пов’язані з медициною.

Сам Юрій Юрійович написав 16 наукових статей які були опубліковані у медичних книгах.

У 1997 році закінчив аспірантуру в УжНУ.

З 2002 року  Завідувач відділом реабілітації у с. Поляна. Добра Слава ходить між людей про Юрія Юрійовича. Багатьом людям ця Богом обдарована людина, рятувала життя та навіть приймала пологи. До своєї справи відноситься дуже відповідально та з любов’ю. Має до кожного пацієнта свій підхід. Люди неодноразово довіряли йому своє життя.

У 2012 році реабілітаційний центр розформували, тому зараз Юрій Юрійович являється Начальником станції екстреної допомоги у с.Поляна. На даний момент, разом зі своїми однодумцями, прагнуть створити благодійну організацію, яка буде надавати гуманітарну допомогу, кращі ліки та якщо все вийде, необхідне та якісне обстеження, яке зможе допомогти поставити правильний діагноз багатьом людям, які не мають змоги відвідати клініки з завищеними цінами, а звичайні державні клініки та поліклініки такі як в районах не мають змоги зробити якісне обстеження через брак апаратури та інколи достатньої кваліфікації.

Плоскіна Ю.Ю. одружений та має дві красуні донечки, якими дуже пишається. У вільний від роботи час займається господарством, обожнює вдома насаджувати дерева та доглядати за ними. З сім’єю стараються вести активний вид  відпочинку. Вдома Юрій Юрійович зумів створити для себе та сім’ї  власний, невеличкий затишний куточок, де і полюбляє відпочивати сім’я Плоскіна.

Побажання землякам:

« Будьте завжди здорові, побільше вам терпіння та взаємоповаги»

Життєве кредо:

« Я в сотый раз опять начну сначала, пока не меркнет свет пока горит свеча » автор  : Макаревич А.

Автор : Вікторія Ребрик

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 427 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: