Субота, 11.05.2024, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Липень » 19 » Подаруйте Сваляві свято
19:21
Подаруйте Сваляві свято
Кілька місяців залишилось до храмового свята в Сваляві, яке традиційно відзначається як день міста. Підготовка до цього святкування вже розпочата. По крайній мірі про це можна судити,прочитавши інформацію на сайті міськради. І можна бути впевненим, що будуть листи на адресу підприємців з проханням допомогти в традиційно «добровільному» порядку організаторам дійства , в якому головну роль за чималі гроші буде виконувати гастрольна «зірка» . І вийде свято на один день. А ще точніше на один вечір. Користь від свята для мешканців міста доволі сумнівна. Однак дехто вже планує використати зустріч в Сваляві для пропаганди себе в ролі майбутнього неповторного і дуже потрібного місту депутата.
На нашу думку грошей,які використовуються для проведення разового заходу, могло би вистачити для організації роботи художніх колективів міста на цілий рік і успіх від сценарію за участю місцевих талантів ,при правильно підібраному репертуарі та відповідному сценарії ,був би не меншим ніж від виступу гастролерів. І цей захід запам’ятався би більшій кількості людей –учасників та глядачів.
А з деякою можливою економією коштів та спонсорською допомогою можна розпорядитися більш раціонально і провести невідкладні роботи в місті, зробити ямковий ремонт вкрай запущених вулиць і створити свято мешканцям міста на тривалий час. Про наявність спонсорів та активних помічників міської ради повідомити всіх і таким чином прорекламувати діяльність найбільш активних благодійників і патріотів , які достойні представляти свалявців в складі депутатського корпусу.
Просимо відвідувачів сайту відгукнутись на нашу пропозицію.
Рада СРГО «За майбутнє Свалявщини»

Категорія: Новини | Переглядів: 345 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: