Понеділок, 13.05.2024, 08:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Лютий » 24 » "Пшонка-Цезар - це клініка" - галерист
21:42
"Пшонка-Цезар - це клініка" - галерист

"Діагноз: тотальна золотуха" - так прокоментували видавці брати Капранови фото-репортажі з маєтків Януковича і Пшонки. "Публіці смішно до проносу. Як у Руданського: я б по шию в салі жив, в сало одягався, сало їв, на салі спав, салом укривався."

"Наші "герої", розікравши державну скарбницю, перетворили награбоване у блискучі цяцьки. Зворотню операцію - перетворити це на народні гроші, провести не вдасться. Хіба що відкуплять циганські барони," - написав у соцмережі відомий український фотограф Віктор Марущенко. Під постом коментар: "Я говорив з Бароном, немає в нього таких грошей."

"Пам'ятаєте цей анекдот про Лувр і нових росіян: листівку вже купили, пішли за подарунком". Таке враження справили фото інтер'єрів садиб на книжкового дизайнера Іллю Стронґовсьокого. "Щиро не розумію, чо́му дивуються люди, коли бачать хати нашої бидлоеліти. Мабуть книжок не читають. У нас 20 років книжки оформлені так, як ці хати," -написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

"Все це будівництво можна назвати янекопшонкокіч, - каже скульптор Василь Бик. - Не можу поставити діагноз цьому - я не лікар, але мабуть псевдовелич цих нелюдів породила у них таку манію: зображати себе Цезарем, Наполеоном."

"Це їхня нереалізована мрія - бути царями, жити в розкоші, - вважає галерист Євген Карась. - Хотіли зробити бароко із золотими завитками, але отримали профанацію, сутність цих людей також профанована. Цей стиль несправжній, казковий, вони створили нереальний світ, що тримався на брехні, страху, підлості, тупості. Ці маєтки можна перетворити на музей жлобства. А ще краще - задокументувати, зробити склад і влаштовувати благодійні розпродажі цих речей. Це має бути прозоро, у форматі інтернет-аукціонів. Ви навіть не уявляєте, скільки людей захочуть це купити. Пшонка-Цезар - це звісно, клініка. Люди такого рівня нічого не купують, це очевидно подарунок. Той, хто подарував йому цю картину, хотів вгадати емоційний стан господаря. Якщо подарунок не подобається, його кладуть в коморі, а Пшонка поставив його на видному місці - значить з подарунком вгадали."

Автор: Катерина Кисельова
Категорія: Новини | Переглядів: 423 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: