Субота, 11.05.2024, 22:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Пук Пукіна
20:34
Пук Пукіна

Пук Пукіна відізвався запахом одорану в столиці України. Не виключено, що це стало нагадуванням відомому завгару терміново відвідати ту державу, яка асоціюється з газом. Чи може запах,лише йому відомими шляхами, пробрався, з любої серцям українців резиденції вище названого транспортника, в серце самої України.  Важко судити про достовірність цих версій. Але відчувається хвилювання серед членів правлячої партії та їх вождя, натхненника і авторитета. Тут зі страху кожен може пукнути.

Ситуація явно не на користь маркшейдера . Економіка дає катастрофічні тріщини. Бюджет протягує ручки, в які ніхто не подає. Так і ніжки недовго простягнути. Від своїх нічого не забереш, інші вже нічого не мають. Потрібно подумати про пошук схованки. Під землю не хочеться. Там ніде буде діти все те , що опинилося у власності їх любих. Та й сонця там малувато.

І все та баба винувата. Як про неї подумає наш переможець - зразу імпотентом стає.

От і приходиться на північ очі звертати. Хочеш - не  хочеш говорити з миршавим треба про майбутній прихисток. Хоч там не Канари, але дехто і на снігу загорає.

А ПРдуни проголосують і аргументовано підтвердять переваги полярної ночі над тропічним днем. Їм орієнтацію не вперше міняти.

І треба відмовитися на певний період від одорану. Достатньо буде команду однодумців –  покращувачів на трубу посадити і витрачатися на неприємно пахучу речовину потреби не буде.

Категорія: Анекдоти | Переглядів: 319 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: