Понеділок, 13.05.2024, 22:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Лютий » 22 » Революціонери в Сваляві
09:28
Революціонери в Сваляві
Виявляється, що Свалява давно вже виплекала в собі революцію. Не знала лише як висловитися. Тепер з Києва допомогли. Найменші коливання вітру відчули міський голова і його єдинокровний брат-депутат, обраний нами же.Пересвідчитися можна, прочитавши наведене нижче рішення.




Про розгляд заяви Свалявської громадської ради при 
міському голові про політичну ситуацію в країні 


    Розглянувши заяву Свалявської міської громадської ради при міському голові. Заслухавши виступ голови Свалявської міської ради Ланьо Івана Івановича, та виступи депутатів міської ради, взявши до уваги звернення народних депутатів України, а саме: Михайла Ланьо, Івана Бушко, Василя Ковача, Сергія Мошака та Іштвана Гайдоша - про вихід останніх з партії регіонів в зв’язку із тим, що, під час політичної кризи владою реалізовується безвихідний сценарій що веде до пролиття крові, громадянської війни та розпаду держави:
Свалявська міська рада вирішила:

  1. Висловити глибоке співчуття рідним та близьким трагічно загиблих під час політичного протистояння в державі.
  2. Свалявська міська рада заслухавши заяву громадської ради при міському голові повністю її підтримує. Зобов’язує міського голову Ланьо Івана Івановича дану заяву опублікувати на сайті міської ради.
  3. Свалявська міська рада заслухавши виступи депутатів міської ради засуджує дії та бездіяльність Президента України Януковича В.Ф. та органів виконавчої влади які призвели до кровопролиття та загибелі громадян України.
  4. Свалявська міська рада підтримує вихід з партії регіонів народного депутата України по нашому виборчому округу - Ланьо Михайла Івановича і висловлює йому довіру.
 5. Свалявська міська рада заслухавши виступ начальника РВ УМВС Файта Людвіга Людвіговича про те, що міліція буде діяти лише в рамках закону і ніколи не піде в розріз з побажаннями народу, висловлює йому підтримку та довіру.
 6. Свалявська міська рада в цій непростій політичній ситуації доручає міському голові Ланьо Івану Івановичу всі процеси в життєдіяльності міста взяти під особистий посилений контроль, керуватись виключно законом „Про місцеве самоврядування” і не виконувати вказівки та доручення органів виконавчої влад які направлені на погіршення політичної ситуації та благополуччя громади м. Сваляви.
 7. Свалявська міська рада вирішила звернутися до народних депутатів, представників Закарпаття, підтримувати вимоги народу, голосувати за закони які направлені на покращення економічних та демократичних процесів України.



                               Міський голова                                                 І.І.Ланьо

На нашу думку подібне звернення мало бути два місяці тому. Зараз воно характеризує владу, депутатів як людей без честі та совісті, які ,при наявності останньої, мають з політики піти.


Категорія: Новини | Переглядів: 376 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: