Неділя, 12.05.2024, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Липень » 19 » Робота і бюджет.
19:24
Робота і бюджет.
Кошти місцевих бюджетів в основному формуються завдяки відрахуванням, які здійснюються суб’єктами підприємницької діяльності, що зареєстровані і працюють на території певного району, населеного пункту. Ця істина повинна би заставити владу стимулювати розвиток місцевих підприємств, лобіювати їх інтереси при формуванні планів робіт і в тому числі за рахунок бюджетних коштів.

В додаток завантаженість замовленнями місцевих підприємців буде сприяти росту зайнятості населення, а популярність органів місцевої влади від такого розвитку подій буде лише рости. Це все правильно в теоретичному плані. Практика, як відомо, деколи вибирає свої шляхи, які часом входять в протиріччя зі здоровим глуздом. Що є причиною деколи нелогічних дій в економічній сфері ми не збираємось аналізувати . Просто приведем простий приклад з практики роботи владних структур нашого району.

Є в районі приватна будівельна організація «Свалява-Міськбуд». Штат організації формується зі спеціалістів будівельних професій міста, району в цілому. За минулий рік дана організація перерахувала в бюджет (Свалявський!) більше 1 млн. гривень. Велика це сума, чи ні-судити не нам, але цікавим є інше. Всі гроші фірмою зароблені за межами Свалявського району. Така собі заробітчанська організація, яка працює в Тячеві, Воловці, В.Березному…. Виходить , що в Свалявському районі свої працівники не потрібні, або нема потреби у виконанні будівельних робіт?Чи кваліфікація виконробів і робітників занизька? Тарифи зависокі?Чому ж тоді для інших районів все в нормі ? От в цьому і полягає конфлікт між реальністю і теорією, який не піддається логічній оцінці.

На практиці міська влада навіть реконструкцію частини вулиці Головної проводить силами будівельників з інших районів. Такий собі патріотизм навпаки. Чи може тут підтверджується той факт, що свалявська міська влада так і не стала СВАЛЯВСЬКОЮ і є філіалом чужих бізнесових структур. І тоді мешканцям Сваляви треба буде добре подумати кого у владу вибирати і кому можна вірити.

Рада СРГО «За майбутнє Свалявщини»

Категорія: Новини | Переглядів: 371 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: