Субота, 27.04.2024, 20:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Березень » 19 » співпраця організації з бюро з надання первинної безоплатної допомоги
22:26
співпраця організації з бюро з надання первинної безоплатної допомоги

У суботу 11 березня 2017 року, було проведено збори Об’єднанням громадської організацій «За майбутнє Свалявщини». У зборах взяли участь голови громадських організацій Свалявщини , Бюро первинної безоплатної допомоги у Свалявському районі, керівник Свалявської приймальні народних депутатів Пацкана В.В. та Горвата Р.І., члени ради «За майбутнє Свалявщини», депутат міської ради Чумак В.В. від партії БПП «Солідарність», депутат районної ради Титинець В.М. від партії БПП «Солідарність». Також у зборах взяли участь: один зі співзасновників ОГО «За майбутнє Свалявщини» Фединишинець В.М., почесний громадянин Свалявщини та почесний адвокат Турок М.І., член ради пастор «Церкви живого Бога» Горнодь П.О. та директор КУП «Свалявське районне БТІ» Міщенко Ярослава. Метою даних зборів стало обговорення співпраці між Об’єднанням громадської організацій «За майбутнє Свалявщини» та Бюро первинної безоплатної допомоги у Свалявському районі. Мета даної співпраці полягає у наданні різносторонньої як правової так і безпосередньо допомоги яка підпадає під компетенцію як голів громадських організацій так і самого депутата міської ради Понижана О.Й. , мешканцям Свалявського району.

Зазначимо, що Бюро первинної безоплатної допомоги у Свалявському районі створено для допомоги незахищеним верствам населення, які не в змозі звернутись до платного юриста чи адвоката. Таким людям надається безоплатна правова консультація з подальшим вирішенням поставленого питання, а також наданням безоплатного адвоката для ведення справ у судовому порядку, якщо таке потрібно. Керівником бюро являється Татач Т.М.. Вона разом зі своєю професійною командою готова надати грамотну юридичну консультацію з Пн. по Пт. з 09:00 до 18:00 к.ч.

Нагадаємо, що приймальня ОГО «За майбутнє Свалявщини» знаходиться за адресою : м.Свалява, вул.Визволення №2, другий поверх, Бюро первинної безоплатної допомоги у Свалявському районі знаходиться на першому поверсі.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини організації | Переглядів: 596 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: