П`ятниця, 10.05.2024, 19:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Вересень » 21 » Свято на ямах
10:20
Свято на ямах

Наші предки суворо дотримувались свят і вміли святкувати. Для гулянь була відведена певна пора року , коли завантаженість повсякденними справами була найменшою і коли надворі та в хаті було все приведене до порядку. В порядного ґазди до настання холодів було запасено всього вдосталь, двір та поле прибрані. При потребі відкладувалось свято, а не робота. Той, хто робив навпаки , не користувався авторитетом ні давно, ні тепер.

 У нашої влади потяг до досягнення дешевої популярності зашкалює . Влаштовувати показушні святкування  стало звичкою і чи не єдиним нагадуванням про те, що в місті існує влада, яка має піклуватися про стан міста та добробут його мешканців.

Рік тому ми виносили на суд мешканців пропозицію про те, щоб дещо зменшити розмах з витрачання чужих коштів, які влада збирає з підприємців міста і щедро роздає заїжджим гастролерам сумнівної популярності та таланту. Цьогорічна ситуація різниться лише тим, що свято буде проводитись на дорожніх ямах, які значно глибші за минулорічні. І минулого року в переддень свята щебінь в вибоїнах приливався мізерною кількістю бітуму. Цього року зупинились на «косметичному» засипанні ям щебенем, який щедро обстрілює прохожих з під коліс автомобілів.

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 397 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: