Неділя, 28.04.2024, 02:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Серпень » 19 » Українська християнська церква «НОВЕ ПОКОЛІННЯ»
23:33
Українська християнська церква «НОВЕ ПОКОЛІННЯ»

           Українська християнська церква

                       «НОВЕ ПОКОЛІННЯ»

З 2007 року на території м.Свалява діє релігійна громада християнської церкви «Нове покоління», засновником на території Свалявського району та пастором якої є Горнодь Павло Олегович та приймає активну участь в житті нашого міста. Впродовж останніх чотирьох років, кожного літа церква організовує та проводить свята для дітей під назвою «Повір у мрію», де може проявити свої таланти чи просто прийняти участь у конкурсі кожна бажаюча дитина.

Починаючи з 2013 року в центрі міста, кожної суботи, проходить благодійна акція «Хліб для потребуючих». Також з липня 2016 року церква проводить благодійну акцію « Нагодуй голодного», де кожен хто потребує отримує гарячу їжу.

Також, церква не забуває про людей похилого віку, які проживають у Свалявському будинку пристарілих. Уже цілих вісім років поспіль , пастор з парафіянами влаштовують святкові концерти з подарунками для кожної людини похилого віку і це вже стало доброю традицією.

Розуміючи важливість профілактики негативних звичок серед молоді, церква, уже ось на протязі восьми років, проводить лекції на тематичних вечорах, конференціях у Свалявських навчальних закладах. Метою є запобігання впливу згубних звичок на життя та розвиток молодого покоління. Пастор, Горнодь П.О. старається з усіх сил допомогти як найбільшій кількості людей та привернути їх до Бога, тому організував «Телефон довіри», де кожен хто зателефонує може отримати кваліфіковану психологічну допомогу та просто поговорити про свою проблему та отримати допомогу якої потребує, також гарантує повну конфіденційність для людей які звертаються.

Церква «Нове Покоління» бере участь у благодійній роздачі одягу для потребуючих. Посилки з одягом направляються в різні області України, тобто в усі куточки України до людей які звертаються за подібною допомогою.

В послідок хочеться сказати «Велике Спасибі!» таким людям як Горнодь П.О. та парафіянам церкви «Нове Покоління» за те, що є не байдужими до людського горя, що стараються допомогти всіма способами потребуючим цього людям у такі важкі часи. Будьмо добрішими один до одного і жити стане трішки легше і світ буде не таким жорстоким…))))

 

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 674 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 gBMEuXz  
0
<a href=https://priligy.mom>priligy pill</a> Univariate analysis identified only extremity site and age 30 years as approaching significant correlation with outcome P P

Ім`я *:
Email *:
Код *: