Понеділок, 13.05.2024, 00:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Червень » 24 » Улинець Василь Михайлович
15:47
Улинець Василь Михайлович

Улинець Василь Михайлович

Народився 07 червня 1952 року у с. Великий Раковець, що на Іршавщині.

Кандидат в депутати міської Ради.

Освіта – Вища. Художник оформлювач. Професор народної медицини.

З дитинства має талант від Бога до малювання. Майстер на всі руки, немає нічого такого, щоб Улинець В.М. не вміє зробити. Полюбляє читати книги, це захоплення залишилося з самого малечку, бажання до нових знань. Обожнював історичні книги, а особливо зарубіжну літературу, а найбільше Джека Лондона. Завжди закінчував навчальні класи екстерном.

Має величезну бібліотеку з різними книгами, серед них займають велику кількість книг по мистецтву, медицині, та різні медичні енциклопедії з народної медицини, а також останнім часом збирає по духовній стороні книги.

Кумир дитинства – Олександр Довбуш. Завжди подобався його персонаж – борець за справедливість, за знедолених людей так і Улинець В.М. пов’язав своє життя з боротьбою за справедливість за знедолених.

Обожнює подорожувати, де лише не побував Улинець В.М. у свій час. Василь Михайлович являється віруючим Християнином який живе Словом Божим.

В Улинця В.М. є велика кількість дипломів від Міністрів Охорони Здоров’я та Соціального Захисту населення, а також Міжнародна медична медаль та духовна.

Своє медичне покликання відчув з дитинства оскільки сам був важко хворим. «Бог врятував мене для того щоб я допомагав іншим і ніс до людей пам’ятку того, що все навколо створив наш Бог і цим ми можемо зцілитися без ліків і хімії» - говорить Улинець В.М.

З початку Улинець В.М. проводив лекції для людей  про здоровий спосіб життя, а потім люди почали підходити та питатися, що краще вживати від тієї чи іншої хвороби та недуги.

Улинець В.М. все життя працював головою громадських організацій : інвалідів, інвалідів війни. Все своє життя допомагає сиротам, людям похилого віку, одиноким матерям та просто тим хто потрапив у біду.

Статті Улинця В.М. публікують  у міжнародних газетах  та журналах, а також США була опублікована перша частина книги Василя Михайловича під назвою «Хочеш ли быть  здоров?»

Активіст, член координаційної групи «Майдану». Брав участь при заворушках на «Майдані». Офіси Василя Михайловича Улинця, де він приймає на консультації хворих - є по цілій Україні, а саме: Тернопіль, Чернівці, м. Сокиряни, Київ, Одеса, а також за кордоном:Кавказ, Молдова та Білорусь. Є активним учасником всіх мітингів які проводилися керівниками нашої держави в Закарпатській області та деяких по Україні. Генеральний директор Головного медичного центра «АПОГЕЙ», всеукраїнської організації Інвалідів, Союз організації інвалідів України, член ради інвалідних підприємств України та Федерації сприяння в охороні здоров’я громадського населення України. Полковник Українського Козацтва. Член ради охорони здоров’я при Президенті. Учасник багатьох міжнародних та вітчизняних виставок милосердя.

Спортсмен. Неодноразовий призер  області з тенісу, важкої атлетики «атлетизм».

Користується великим авторитетом  серед мешканців м. Свалява та Свалявського району, а також цілого світу оскільки займається лікуванням людей по цілому світі – безкоштовно.

Підтримує блок ПП та є членом партії УДАР та членом ГО «За майбутнє Свалявщини».

Побажання землякам:

  • «Глибоко та сильно вірте у Бога, адже тільки Бог є панацеєю від всіх бід та хвороб! Бажаю всім гідної роботи та гідної зарплати! Хай вас всіх Бог оберігає!»
Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 747 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: