Понеділок, 13.05.2024, 08:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Грудень » 1 » Заява Свалявської районної ГО «За майбутнє Свалявщини»
14:34
Заява Свалявської районної ГО «За майбутнє Свалявщини»

Заява

Свалявської районної ГО «За майбутнє Свалявщини»

Рада Свалявської районної ГО «За майбутнє Свалявщини» висловлює занепокоєння з приводу подій, які відбулися в Києві під час розгону мирних акцій силовими структурами. Відповідальність за дані дії повністю лежать на діючій владі і є несумісними з принципами народовладдя.

Рада підтримує європейські устремління українського народу і вважає не підписання договору про асоціацію з ЄС прагненням влади утвердити диктатуру клану, який називає себе Партією Регіонів, на всій території України.

Трирічне перебування при владі даної сили привело до тотального погіршення стану економіки держави, зниження життєвого рівня, різкого розшарування суспільства, небаченого росту казнокрадства, корупції. Відновилися схеми 90-х років вимагання грошей від підприємців, які хочуть чесно працювати, бандитські угрупування стали структурою влади і дозволяють собі відкриту наругу над народом.

Вихід з даної ситуації Рада Свалявської районної ГО «За майбутнє Свалявщини» бачить в негайному складанні повноважень всіх ланок влади і в проведенні дострокових виборів Президента, Верховної Ради, негайному реформуванні суду, який став придатком і посібником порушників конституції.

Рада Свалявської районної ГО «За майбутнє Свалявщини» висловлює готовність бути учасником Євромайданів, надавати допомогу всім, кому не байдужа доля України
Категорія: Новини організації | Переглядів: 582 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: