Неділя, 12.05.2024, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Заява УДАРу
10:01
Заява УДАРу
В УДАРі заявили, що за зрив підписання Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом уся відповідальність лягає на плечі президента Віктора Януковича та Партії регіонів.
Зокрема, народний депутат від фракції "УДАР" Володимир Куренной в ефірі телеканалу ТВі зазначив, що відповідати за зрив підписання Угоди з Європейським Союзом буде одна людина – президент Янукович.
"І Партія регіонів, яка жодного разу у своїй історії не зробила і не пішла проти якихось рішень або побажань її почесного лідера. Тому саме він зараз може вирішити усі питання", - додав Куренной.

Крім того, нардеп закликав "регіоналів" не спотворювати зміст Угоди, яку Євросоюз запропонував Україні, зокрема, у частині щодо ліквідації дискримінації меншин.

"Я сподіваюся, що міністри уряду Азарова її прочитали. Умови про легалізацію одностатевих шлюбів там немає. Це чергова брехня", - наголосив опозиціонер.
За його словами, перша і головна вимога ЄС – це припинення вибіркового правосуддя.
"Питання вибіркового правосуддя – це фундаментальний принцип існування будь-якої європейської країни. Європейський Союз вважає, що країна, в якій вибірково застосовується правосуддя, не може бути асоційованим членом ЄС", - підсумував Куренной.

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_udar-poklav-vidpovidalnist-za-zriv-asociaciji-z-es-na-yanukovicha/525245">Gazeta.ua</a>
Категорія: Новини | Переглядів: 323 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: