Субота, 11.05.2024, 10:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Листопад » 21 » Закарпатці приєднаються до євроінтеграційного мітингу в Києві
08:40
Закарпатці приєднаються до євроінтеграційного мітингу в Києві

Про це повідомив голова партійної організації УДАРу в Закарпатті, нардеп Валерій Пацкан.

«Ми закликаємо українців продемонструвати 24 листопада,  що європейський шлях України – це не вибір політиків, а вимога суспільства. Мені відомо про те, що закарпатці долучаться до цієї акції і вже готуються приїхати до Києва. Ми сподіваємось, що десятки тисяч людей вийдуть у столиці на вулицю і покажуть свою громадянську позицію щодо підтримки європейських прагнень України, бо Україна – це Європа», - зазначив політик.

 Зауважимо, що минулого тижня в Ужгороді Пацкан взяв участь у круглому столі, під час якого представники громадських організацій і студентського самоврядування обговорили перспективи, які чекають на Україну після підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. 

 «Ми не повинні втрачати європейський вектор через тих кілька олігархів, для яких вигідна співпраця з Росією. Яке майбутнє у молоді, котра не буде мати рівних можливостей доступу до освіти, до європейського рівня зарплат? Якщо ми зараз цього не досягнемо, то через рік - два ми вже навіть не говоритимемо про європейські зарплати, а задовольнятимемося тим, що дають», - підсумував на зустрічі народний депутат.

 Відтак, представники УДАРу закликають всіх українців 24 листопада, в неділю, о 12 годині прийти до парку Шевченка в Києві і показати владі, що європейський шлях України – це не  вибір Януковича, це - вимога українського суспільства. 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 303 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: