Понеділок, 13.05.2024, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Березень » 3 » Звернення до Українців що проживають на території Росії.
20:01
Звернення до Українців що проживають на території Росії.

Звернення до Українців що проживають на території Росії.

Звернення до Українців що проживають на території Росії.
Звернення до Українців що проживають на території Росії.
 
Шановні Українці, земляки, друзі, брати і сестри. Над Вашою рідною Україною нависла смертельна небезпека у вигляді з’їхавшого зі здорового глузду диктатора, і за сумісництвом Вашого президента путіна. У той час коли Українці всього світу виступають на акціях протесту проти агресора, вживають усіх можливих заходів щодо запобігання війни, донедавна можна було вважати братовбивчої, Українці що проживають в Росії, жуючи поп корн і попиваючи пиво, дивляться правдиві новини на провідних каналах як ОРТ, НТВ, та особливо РТР, і дуже переживають за тих міфічних людей, яким, бандерівці, що прийшли до влади, забороняють розмовляти на язике. Більш того, деякі сволоти, на жаль за походженням, також Українці, якщо є бажання можна знайти прізвища всіх, назву лише одне, сволота Матвієнко, дають згоду диктатору на війну з Вашою, рідною Україною.
Впевнений у тому, що в багатьох з Вас в Україні є близькі, є родичі та друзі. Невже Вам байдуже, що війська підпорядковані диктатору будуть вбивати ваших рідних, чому мовчите, Вас же там мільйони. Вам байдуже.
Звісно сини правлячої верхівки не будуть воювати, вони пошлють на бійню Ваших синів. Так знайте, якщо Вам байдуже, то і мені байдуже, кого я побачу в приціл гвинтівки чи автомата. Повірте мені стріляти я вмію. І для мене буде вже не важливо хто перед мною, Ваш син, брат чи чоловік. Він прийшов мене вбивати, задовольняючи амбіції Вашого диктатора. Хто кого вб’є, побачимо. Ви хочете отримувати цинкові гроби з Українцями, що воювали на боці диктатора, проти українців. Я цього не хочу, але в мене нема вибору.
PS. Хоча поки ще здається є. Зупиніть свого диктатора, як ми зупинили свого, не дайте пролитися Українській крові на Українській землі
Категорія: Новини | Переглядів: 290 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: