Вівторок, 21.05.2024, 03:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Обіцяного чекати довго
20:30
Обіцяного чекати довго

Пройшло п’ять місяців з моменту нашого звертання в Свалявську міську раду з приводу проведення ,точніше виконанню організаційної роботи по проведенню ремонту вулиці Робітничої в м.Сваляві.

Знову трохи  історії для того, щоб освіжити пам'ять керівництва міськради. В громадську організацію «За майбутнє Свалявщини» звернулась чисельна група мешканців вулиці Робітничої  м. Сваляви з проханням посприяти ремонту проїжджої частини. Був підготовлений лист, депутатський запит. Після тривалого поневіряння ці документи, які супроводжувались фотоматеріалами,  були розглянуті на сесії міської ради. Враховуючи, що дорогою постійно користується більше 15субєктів підприємницької діяльності, 14 з яких розміщені безпосередньо в цьому районі,  було вирішено провести збори всіх підприємців і дійти до певної згоди в питанні досягнення компромісу між інтересами громадян і бізнесу. Голова Сваляви доручив провести оргроботу одному з своїх заступників і виконати ремонт до Великодня, підкресливши ,що це буде його обличчям.

Рада нашої організації на радощах навіть підготувала подяку, яку мала намір опублікувати в районній газеті (оригінал цього листа є в голови громадської організації «За майбутнє Свалявщини») .

Однак з обличчям заступника мера видно щось не в порядку. Інакшої причини для пояснення його бездіяльності ми знайти не можемо.

Навіть направити листи на адресу підприємницьких структур заступники чи радники голови не спромоглися. А мешканці вулиці за ціле літо мали можливість на повні груди вдихати ту неймовірну кількість пилу, яка піднімається за кожним автомобілем, який проїжджає по вулиці. Зараз всі в «приємному « очікуванні» осінніх дощів і непрохідного болота.

Шановні панове депутати, шановний пане міський голово, шановні чиновники та радники!

Хочемо вам нагадати, що вас наймають люди, виборці для того, щоб ви певний термін працювали на певну громаду. Якщо хтось з вас не впевнений в своїх силах, відчуває втому від влади, то просимо звільнити себе від непосильної праці , а нас від недолугого керівництва. 

Просимо також прийняти до уваги, що найближчим часом буде проведена акція по перекриванню руху вантажного транспорту по вулиці. Дату про початок повідомимо телефонограмою .

Для ілюстрації справедливості наших претензій приводимо фотографії , які характеризують стан вулиці.

За стіною пороху не видно машин

А ця яма не просихає навіть в найспекотнішу погоду

Ці ями наповняться з першими дощами


Рада Свалявської районної громадської організації «За майбутнє Свалявщини» .

Переглядів: 384 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: