Вівторок, 21.05.2024, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 05
Партія регіонів проігнорувала засідання Комітету з питань свободи слова та інформації щодо телеканалу ТВі та питань перешкоджання професійній діяльності журналіста.
Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з засідання комітету.
Як повідомив на початку засідання голова комітету Юрій Стець, депутати Партії регіонів, що входять до складу комітету, попередньо давали згоду на участь у засіданні комітету. "Коли в порядку денному з'явились питання щодо телеканалу ТВі та питань перешкоджання професійній діяльності журналістів, в тому числі Мустафи Найєма минулого місяця та Олени Притули і Єкатерини Горчинської під час конгресу газетярів, у членів Партії регіонів з'явились поважні причини: хвороба та відрядження", - повідомив Стець.Таким чином, засідання комітету відбувається без кворуму, бо як мінімум 5 осіб з 10 відсутні.
В той же час голова комітету повідомив, що ... Читати далі »
Переглядів: 351 | Додав: vmfedi | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

Близько половини чоловіків та жінок, які мають зайву вагу – такі ж здорові, як і стрункі люди. Їхній ризик захворіти на рак чи мати проблеми з серцем – анітрохи не вищий, стверджують американські дослідники. 
Про це пише УП.Життя з посиланням на The Daily Mail.
Зайва вага не обов’язково означає погане здоров’я. Повна людина може при цьому бути "метаболічно здоровою", хоча індекс її маси тіла й не відповідатиме нормі.
У міжнародному дослідженні взяли участь понад 43 тисяч добровольців. Експерти встановили, люди з зайвою вагою, але здоровим метаболізмом, не мають високого холестерину, проблем із кров’яним тиском.
В ході іншого дослідження, що проводилося серед американців у 1979-2003-му роках, науковці дійшли висновку, що метаболічн ... Читати далі »
Переглядів: 363 | Додав: vmfedi | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)