Вівторок, 21.05.2024, 03:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 5 » Регіонали, щойно почули про ТВІ і Найєма, терміново "захворіли" і рвонули у "відрядження"
18:21
Регіонали, щойно почули про ТВІ і Найєма, терміново "захворіли" і рвонули у "відрядження"
Партія регіонів проігнорувала засідання Комітету з питань свободи слова та інформації щодо телеканалу ТВі та питань перешкоджання професійній діяльності журналіста.
Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з засідання комітету.
Як повідомив на початку засідання голова комітету Юрій Стець, депутати Партії регіонів, що входять до складу комітету, попередньо давали згоду на участь у засіданні комітету. "Коли в порядку денному з'явились питання щодо телеканалу ТВі та питань перешкоджання професійній діяльності журналістів, в тому числі Мустафи Найєма минулого місяця та Олени Притули і Єкатерини Горчинської під час конгресу газетярів, у членів Партії регіонів з'явились поважні причини: хвороба та відрядження", - повідомив Стець.Таким чином, засідання комітету відбувається без кворуму, бо як мінімум 5 осіб з 10 відсутні.
В той же час голова комітету повідомив, що керівництво апарату Верховної ради не підтвердило ані відрядження, ані відомостей щодо хвороби народних депутатів.
Нагадаємо, до складу комітету з питань свободи слова та інформації входять наступні члени Партії регіонів: Олена Бондаренко, Володимир Ландик, Орест Муц, Олексій Федун та колишній бютівець, нині член ПР - Микола Баграєв.
Як відомо, Верховна Рада перенесла пленарні засідання на четвер для роботи в комітетах.
Переглядів: 351 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: