Субота, 11.05.2024, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Жовтень » 08
Четверо звільнених з полону закарпатських військовослужбовців повернулися додому. Хлопці потрапили в полон у зоні АТО. Це військовослужбовці 51 -ї бригади Микола Деяк (с. Оноківці Ужгородського району), Микола Марчищак та Анатолій Райхель з Ужгорода та Віталій Фурдела зі Сваляви. До Ужгорода хлопців привіз народний депутат з фракції УДАРу Валерій Пацкан, який допомагав їх звільняти. Зустрічали своїх героїв рідні й близькі, а також кілька десятків небайдужих ужгородців. Нардеп В. Пацкан не вдавався в подробиці звільнення - пояснив, що на даний момент ще двоє закарпатців залишаються в полоні в ДНР і поки вони не будуть звільнені, краще не вдаватися в подробиці. Крім того, в полоні перебувають ще понад тисячу українських військовослужбовців. Він лише зауважив, що цього разу переговори по звільненню проходили значно важче, ніж минулий раз, коли, також при безпосередній участі депутата, були звільнені три солдати. «Головне, що хлопці вдома, на рідній землі. Вважаю своїм завданням витягти ус ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 288 | Додав: vmfedi | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

Кого ми обираємо у Верховну раду наочно демонструє приведена нижче таблиця. Висновки робіть самі. Зверніть увагу на "видатні показники роботи" рідного депутата, який має намір продовжити своє членство у ВР.

Народний депутат України Валерій Пацкан, який є №38 у виборчому списку партії «Блок Петра Порошенка», вимагає звіту про діяльність від кожного народного депутата, який представляє Закарпаття у чинній Верховній Раді.

Про це він заявив під час прес-конференції в Ужгороді.

«Сьогодні по виборчих округах балотуються чимало одіозних особистостей. Читаючи їх передвиборчі обіцянки, складається враження, що до парламенту вони йдуть, щоб боротися самі із собою. Наприклад, колишній регіонал Василь Ковач за весь час своєї діяльності, окрім кількох відверто лобістських проектів законів, не зареєстрував жодного законопроекту, який би йшов на ко ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 389 | Додав: vmfedi | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)