Неділя, 12.05.2024, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Футбольний клуб «регіонала» Бушка у Виноградові влаштував жорстоке побиття суддів
07:27
Футбольний клуб «регіонала» Бушка у Виноградові влаштував жорстоке побиття суддів

Працівники і адміністратори виноградівського ФК "Севлюш", президентом якого є перший заступник голови Закарпатської ОДА, кандидат в депутати від Партії регіонів Іван Бушко, влаштували побиття суддів після матчу в Ужгороді.

Шокуючим побиттям бригади арбітрів завершився 30 вересня  матч 20-го туру Вищої ліги Чемпіонату Закарпатської області з футболу між УМФК «Говерла-Ужгород» та ФК «Севлюш». На 75-й хвилині матчу, при рахунку 1:1, суддя FIFA Сергій Дребужан призначив одинадцятиметровий у ворота господарів. Незадоволений таким рішенням арбітра капітан «Севлюша» завдав йому кілька ударів в голову, за що був видалений з поля. Той пенальті ужгородці таки не реалізували, однак перемогу їм, зрештою, вирвати вдалося – вирішальний м'яч у ворота виноградівців влетів на останніх хвилинах зустрічі.

Незадоволені результатом матчу, внаслідок якого виноградівський клуб позбавив себе можливості потрапити хоча б у п'ятірку лідерів першості, працівники та адміністратори ФК «Севлюш», президентом якого є перший заступник голови Закарпатської ОДА, кандидат в депутати від Партії регіонів Іван Бушко, влаштували побиття суддівської бригади. Міліціонери, що чергували на матчі, в ситуацію не втручалися. Рятуючись від «простимульованих» безкарністю «фанатів» «Севлюша», судді ледь встигли сховатися в роздягалці, звідки безуспішно намагалися викликати на місце НП наряд міліції. Зрештою, вдалося це їм десь лише через годину – правоохоронці явно не хотіли мати справу з інцидентом, спровокованим клубом високопоставленого «регіонала».

Зараз цю справу намагаються зам’яти. Як відомо, Іван Бушко, окрім президентства в клубі «Севлюш» (для «функціонування якого він сумнівно «приватизував» комунальний стадіон Виноградова), є ще й головою Ради президентів футбольних клубів Закарпаття. А головою Федерації футболу Закарпаття є його однопартієць і також кандидат в депутати Верховної Ради України Михайло Ланьо.

Зрозуміло, обом кандидатам у нардепи, які і без того не очолюють рейтинги у своїх виборчих округах, такий розголос скандальної історії на користь не піде.

Однак, не менш зрозумілим є й те, що, в разі відсутності чіткої і недвозначної оцінки таких дій представників ФК "Севлюш", футбольне Закарпаття може отримати поганий прецедент переважання політичних доцільностей над чисто спортивною складовою.


Закарпаття онлайн
Категорія: Новини | Переглядів: 382 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: