Неділя, 12.05.2024, 20:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Жовтень » 07

На Львівщині невідомі напали на відому журналістку, яка там балотується, Тетяну Чорновіл. Як повідомила кандидатка "5 каналу", це сталося, коли вона з помічником намагалися упередити роздавання фальшивих листівок. У селі Мшана Городоцького району невідомі роздавали агітпродукцію нібито від імені Чорновіл, у якій заликали перерахувати гроші на невідомий рахунок.

Тетяна Чорновол, кандидат у депутати ВР: "Люди вже певного віку, похилого-вони сприймають таке за чисту монету. І починають обурюватися,що це таке? Людина збирає з нас гроші, хоче стати ще й депутатом, дорватися до корита ще ф в нас гроші збирає? Розумієте? Це спеціально зроблено для того, щоб у людей викликати такі емоції! ... Мене починають душити. Мене починають бити. Але мене захищала тіснота простору, бо гарно вдарити, коли немає розгону для руки не можливо".

Львівська міліція поки що не коментує події. Прес-служба МВС області "5 каналу" п ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 313 | Додав: vmfedi | Дата: 07.10.2012 | Коментарі (0)

Українські генетики вважають, що скандал навколо генетично модифікованих продуктів, піднятий у Франції, це скоріше психологічна, а не наукова проблема.

Українські біологи і генетики досить стримано поставилися до дослідженням учених Каннського університету, які стверджують, що генетично модифіковані продукти провокують розвиток онкозахворювань.

«Чесно кажучи, мені вже остогидла сама дискусія і спроби оживити її різними організаціями, які спекулюють (а точніше, займаються торгашеством) технофобними страхами», — заявив почесний директор Інституту клітинної біології та генетичної інженерії НАНУ Юрій Глеба.

«З одного боку, соя і кукурудза в США більш ніж на 80 відсотків генетично модифіковані. Продукти на основі сої є частиною їжі всіх без винятку американців з 1996 року. За 26 років вживання не задокументовано жодного випадку негативного впливу на людину (щодо сої) або ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 361 | Додав: vmfedi | Дата: 07.10.2012 | Коментарі (0)