Вівторок, 14.05.2024, 23:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Серпень » 10 » Керівництво Свалявщини незадоволене станом благоустрою в районі
22:08
Керівництво Свалявщини незадоволене станом благоустрою в районі
У п’ятницю, 9 серпня 2013 року, голова районної державної адміністрації Іван Іванович Дрогобецький провів нараду з питаннь санітарного стану населених пунктів району та боротьби з амброзією полинолистною та борщівником Сосновського на території сіл Сусково, Голубине, Неліпино, Ганьковиця та міста Свалява.

У нараді взяли участь Кошеля Ю.М. – перший заступник голови державної адміністрації, Таліян М.Й. – заступник голови державної адміністрації, Легеза В.І. – керівник апарату державної адміністрації, Лебович Я.Й. – заступник начальника Свалявського райвідділу УМВС України в Закарпатській області по обслуговуванню Свалявського та Воловецького районів, Івашкович В.В. – в.о. начальника відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації, Кобулей Т.Б – в.о. начальника Свалявського міжрайонного відділу Державної установи Закарпатського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України, Чанда А.М. – санітарний фельдшер Свалявського міжрайонного відділу Державної установи Закарпатського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України.

В ході проведення наради головою райдержадміністрації наголошено на пожвавленні роботи та незадовільний стан благоустрою і поліпшення санітарного стану населених пунктів, земельних ділянок, річок, струмків та боротьбі з амброзією полинолистною та борщівником Сосновського.
За наслідками проведення наради зобов’язано керівників підприємств, організацій і установ району, голів виконкомів місцевих рад:
постійно здійснювати заходи із благоустрою та озеленення населених пунктів, зокрема створення в установленому порядку у кожному населеному пункті нових зелених зон, парків, скверів;
впорядкування водоохоронних зон і прибережних смуг річок району, очистку русел річок від сміття, побутових і виробничих відходів;
приведення до належного естетичного та санітарного стану виробничих, торгівельних, побутових підприємств, навчальних і дошкільних закладів, установ охорони здоров’я, закладів культури та прилеглих до них територій, індивідуальних та комунальних житлових будинків, пам’ятників та обелісків, кладовищ тощо;
оновлення надписів населених пунктів, вулиць, адміністративних будинків, соціально-культурних, освітніх і торговельних закладів, різного роду вивісок, рекламних щитів, дорожніх знаків відповідно до законодавства України;
ліквідацію стихійних і приведення до належного стану діючих сміттєзвалищ та прилеглих до них територій;
викорчовування та вирубування сухих, обрізування існуючих дерев;
благоустрій та санітарну очистку територій масового відпочинку громадян, очистку залізничних і автомобільних шляхів від сміття та інших забруднень.
Власникам індивідуальних житлових будинків, підприємств, установ та організацій провести очистку кюветів і тротуарів, берегів річок, потічків у межах володінь особистих дворогосподарств та підпорядкованих територій.

Відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації (Івашкович В.В.) провести обхід всіх населених пунктів району, фіксувати несанкціоновані сміттєзвалища та надавати попередження про їх ліквідацію.Зібрані матеріали направляти на адміністративні комісії при виконкомах місцевих рад та в Свалявське міжрайонне управління Головного управління Держсанепідемслужби у Закарпатській області для притягнення винних за недотримання санітарних норм та благоустрою.

Источник: http://goloskarpat.info/blog/vlada/30861.html#ixzz2bagMWDau
Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 405 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: