Четвер, 09.05.2024, 23:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Серпень » 1 » Козар Наталія Віталіївна
12:47
Козар Наталія Віталіївна

Козар Наталія Віталіївна

Народилася 31.01.1975 року в мальовничому селі Дусино, що на Свалявщині.

Освіта – вища економічна (облік і аудит у банківських установах). Тернопільська академія народного господарства.

В дитинстві Наталія Віталіївна була членом дитячого фольклорного ансамблю «Коломийки» при Дусинській середній школі, який був учасником багатьох конкурсів та фестивалів на міжобласному та республіканському рівні.

Наталія Віталіївна дуже талановита та всебічно розвинена людина. В дитинстві навчалася в дитячій школі мистецтв та захоплювалася грою на акордеоні, вишивала хрестиком на болгарським хрестиком, в’язала крючком, а також ходила в гурток для любителів фотографій.

         У 1992 році вступила до економічного вищого закладу (Тернопільська Академія НГ) в м.Тернопіль на стаціонарну форму  навчання, тому що  професія економіста на той час була дуже перспективна.

Після закінчення академії  працювала за фахом у різних банках на різних посадах  та все життя пов’язала з економічною діяльністю. Не було такого питання яке не могла вирішити Наталія Віталіївна.

Наданий час являється виконавчим директором  ТОВ «Грінерджі Україна». Для того, щоб досягти чогось в житті доводилося багато працювати – розповідає Козар Н.В., але результат вартий того.

У вільний від роботи час Наталія Віталіївна присвячує своїй сім’ї та маленькій донечці. Полюбляє разом з сім’єю ходити в гори та подорожувати  по  визначних місцях культурної спадщини нашої прекрасної України. Обожнює відпочивати разом своєю коханою сім’єю на природі, відчуває себе серед лісу впевнено та спокійно, віднаходить душевну гармонію.

Наталія Віталіївна дуже набожна людина та вважає за свій обов’язок допомагати всім чим тільки зможе людям які цього потребують. Вона настільки позитивна людина, що спілкуватись з нею одне задоволення. Ви ніколи не почуєте від цієї людини поганого слова. Брала участь в організації фольклорної самодіяльності при будинку культури в селі Дусино для діточок. Особливо останнім  часом захоплюється читанням духовної літератури, а також допомагала благоустроїти та озеленити сільську церкву. Неодноразово разом з сім’єю прибирає забруднені ділянки с.Дусно, разом стараються боротись  за чисте довкілля.

Заміжня та виховує чарівну золотоволосу донечку для якої готова зірки з неба прихилити.

Активістка партії УДАР, активістка ГО «За майбутнє Свалявщини» та кандидат до районної Ради.

Життєве кредо:

«Хочешзмінитисвіт на краще??? В першу чергу потрібно почати з себе, тоді й світ почне змінюватись на краще, якщо кожен докладе до цього зусиль».
Побажання землякам:

« Бережімо свій рідний край, дбаймо про чисті довкілля, адже ми народилися в чудовому мальовничому куточку нашої країни – Закарпатській землі - і наші нащадки будуть нам вдячні.»

 

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 509 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: