П`ятниця, 10.05.2024, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Серпень » 1 » Козар Василь Васильович
12:54
Козар Василь Васильович

Козар Василь Васильович

Козар Василь Васильович, народився 08.12.1972р в с.Кольчино Мукачівскього району, де на той час тимчасово проживали батьки. Зразу після  народження переїхали в с.Дусино Свалявського району, де і зараз проживає.

 У 1987р закінчив 9-клас Дусинської СШ, після якої продовжив навчання в Свалявському ПТУ №9 за спеціальністю столяр-червонодеревщик.

Підростаючи у сім’ї робітника, з раннього дитинства привчався до будь-якої роботи по господарству, багато допомагав батькам. В дитинстві захоплювався футболом та іншими видами спорту (волейбол, баскетбол). Постійно захищав честь школи з гри у футбол. Був старанним, добросовісним учнем.

Після закінчення Свалявського СПТУ № 9 був призваний у лави Української Армії (1991-1993рр).За час проходження військової служби отримував грамоти і відзнаки за добросовісне виконання військового обов’язку.

Після закінчення служби в армії працював у Свалявському лісокомбінаті. З 2000р. по 2005р. працював в СУ «Свалява-Газ» начальником відділу матеріального забезпечення.

У 2005році відкрив власну справу, якою успішно займається по теперішній час.

З 2006р. по 2010 р.  був депутатом Дусинської сільської ради. Бувши депутатом сільської ради був обраний головою кооперативу, займався організацією газифікації по округу та селі де був обраний депутатом, також як приватний підприємець добровільно забезпечив освітлення фонарів в нічний час по даному округу, бере активну участь у економічному та соціальному  житті села. Василь Васильович брав участь в організації та збору коштів в АТО, надавав матеріальну допомогу у зведенні дзвіниці на території церкви с.Дусино, надавав матеріальну допомогу у будівництві мосту в урочищі «Ріка» на території села та надавав допомогу жіночому монастирі в Драчині.

Захоплюється спортом, зокрема футболом. З 2005р. по 2010р. був почесним президентом футбольного клубу «Дусинський», надавав спонсорську допомогданій футбольній  команді.

    Однією з найулюбленіших захоплень є подорожування в гори зі своєю найдорожчою понад усе на світі сім’єю, а також полюбляє грати у волейбол.

Одним із важливих уподобань в житті - є ознайомлення з духовною культурою, історією України та історією рідного Закарпатського краю.

Улюбленим  письменником являється Т.Г.Шевченко, його збірка творів «Кобзар» - є настільною книгою для всієї сім’ї.

Одружений, дружина Козар Наталія Віталіївна та маленька донечка Анастасія.

Активіст партії УДАР, член ГО «За майбутнє Свалявщини», Майор Українського Козацтва та кандидат в депутати районної ради.

Життєве кредо: « іти тільки вперед, розвиватися як особистість, допомагати ближнім, змінювати  на краще свою країну».

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 682 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: