П`ятниця, 10.05.2024, 18:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Презентація кандидата в депутати ВР по округу №70 від "УДАРу"
20:56
Презентація кандидата в депутати ВР по округу №70 від "УДАРу"

АВТОБІОГРАФІЯ

КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ В ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУЗІ №70 ЧУНДАК МАРІАННИ ВОЛОДИМИРІВНИ

Народилась 28.03.1987 року в с.Голубине Свалявського району, Закарпатської області в сім'ї Дев'ян.

Батько, Дев'ян Володимир Олексійович, працював в Свалявському РВ УМВС України Закарпатської області. В 90-х роках звільнився за власним бажанням та вирушив на заробітки. Згодом, повернувшись із заробітків створив власне будівельне підприємство ТОВ «Свалява-Міськбуд».

Мати, Дев'ян (Бендас) Маріанна Георгіївна працювала медсестрою в санаторії «Кришталеве Джерело», а згодом вчителем Плосківської та Голубинської ЗОШ. Після розлучення з чоловіком самостійно виховує доньку - Чундак Анну-Марію Юріївну, 13.09.2009 року народження.

Розпочала навчання в загальноосвітній школі І—XI ступенів села Голубине.

Там навчалась на відмінно, отримувала грамоти та похвальні листи за успішне навчання.

В 2002 р. вступила до Природничо-гуманітарного колледжу Закарпатського державного університету на спеціальність «Правознавство» за результатами співбесіди.

В 2006 році, отримавши диплом з відзнакою, продовжила навчання в  Закарпатському державному університеті.

Трудову діяльність розпочала в 2006 р. з посади секретар-референт ТОВ «Свалява-

Міськбуд». Далі працювала юрисконсультом, бухгалтером, головним бухгалтером,

виконувала обов'язки інспектора відділу кадрів та обов'язки директора.

В листопаді 2010 року здала кваліфікаційний іспит в Чернівецькій кваліфікаційно- дисциплінарній адвокатурі та отримала свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Відтоді почала займатись незалежною професійною адвокатською діяльністю. Також в 2010 році створила сайт «Юридичні консультації» (http://аdvokatms.com.uа) для правової допомоги населенню. На сайті публікуються юридичні статті та новини , зразки процесуальних документів, надаються роз'яснення з вирішення правових питань.

Крім цього, займається активною громадською діяльністю. В 2012 році стала членом Свалявської районної громадської організації «За майбутнє Свалявщини», а з 2013 р. по теперішній час є членом ради та секретарем організації.

В рідному селі Голубине, Свалявського району домоглася ремонту аварійного мосту, який створював реальну загрозу для життя та здоров'я мешканців села, яким щодня доводилось по ньому ходити.

Незважаючи на справді загрозливий стан мосту, сільський голова, голова Свалявської райдержадміністрації та Закарпатської обласної держадміністрації ( Партія регіонів), які давали передвиборні обіцянки дбати про виборців та почути кожного,  тільки після тривалої переписки, яка тривала майже рік і дійшла аж до Президента та Кабінету міністрів України, міст було відремонтовано.

В 2013 -2014 роках виступала за зміну владного режиму Партії регіонів. Брала участь в автомайдані та мітингу на дачі Медведчука в с.Жденієво, Воловецького району.

В 2014 році стала співзасновником Громадської організації «Свалявське районове козацьке товариство «Свалявська Січ». В організації займає посаду - Районовий суддя.

Також, з 2012 року є членом Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка та членом ради Свалявської міської політичної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

Приймала активну участь в розбудові Політичної партії в Свалявському районі. Зокрема, займалась створенням місцевих партійних осередків в Свалявському районі; брала участь в обласних конференціях та з'їзді партії в м.Києві.

У вільний час займається публікацією наукових статей в спеціалізованих фахових юридичних виданнях.

Також видала дві книжки - одну професійну та одну збірку новел та оповідок. В 2004 р. дебютувала перша збірка новел та оповідок «Вільне падіння», а в 2013 р. опублікована перша професійна книга «Господарський процес та зразки господарських процесуальних документів».

Також опубліковані наукові статті, які стосуються різних проблем та спрямовані на вдосконалення норм законодавства, зокрема:

  • «Реалізація права на правову допомогу в господарському процесі. Відшкодування витрат на правову допомогу», Часопис Академії адвокатури України 12 (3) 2011 р.;
  • «Неустойка, як вид забезпечення виконання зобов'язання у сфері господарських відносин», Часопис Академії адвокатури України 13 (4) 2011 р.;
  • «Обов'язкова явка підсудного та захисника в судове засідання. Порушення принципу рівності сторін на стадії судового розгляду справи», Часопис Академії адвокатури України 14(1) 2012 р.;                                                                                       •,
  • «Стягнення аліментів в порядку наказного провадження. Основні проблеми та шляхи до вдосконалення законодавчих норм», Часопис Академії адвокатури України 15(2) 2012 р.;
  • «Проблема оскарження актів ревізії органів державної контрольно-ревізійної служби України непідконтрольними установами - суб'єктами підприємницької діяльності, що отримували бюджетні кошти», Часопис Академії адвокатури України 16(3) 2012 р.;
  • «Витребування майна з чужого незаконного володіння. Основні проблеми та шляхи до захисту цивільного права», Вісник Академії адвокатури України №2 (24) 2012 р.;
  • в 2012- 2013 роках публікації в газетах «РЮ» та «Вісті Свалявщини», а в 2014 р. коментар в газеті «Юридична газета» до проекту закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за неповідомлення громадянином України про набуття іноземного громадянства».

З метою вдосконалення законодавства, взяла участь в обговоренні законопроекту « Про адвокатуру та адвокатську діяльність», на якому запропонувала свій варіант внесення змін до основного закону про адвокатуру.

Відвідувала семінари, з'їзди та конференції адвокатів Закарпатської області. Також постійно проходить підвищення кваліфікації на семінарах, організованих

Закарпатським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури в Закарпатській області.

Є адвокатом, який на постійній основі за контрактом із Закарпатським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги надає безоплатну правову допомогу в кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення.

За відносно невеликий проміжок часу, встигла зробити непогану кар'єру та здобути чимало нагород та відзнак, таких як:

-диплом Спілки адвокатів України «Переможець професійного конкурсу в номінації Спілки адвокатів України «Адвокатура-2011»;

-відзнака КДКА у Закарпатській області «Почесний адвокат Закарпатської області» 2013 р., а також грамоти та подяки:

  • Ради адвокатів Закарпатської області та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Закарпатської області;
  • Головного управління юстиції у Закарпатській області;
  • Закарпатської обласної ради;
  • ТОВ «Свалява-Міськбуд»;
  • Політичної партії «УДАР» Віталія Кличка»;
  • Всеукраїнської академії культурної спадщини Українського козацтва ,Західного міжрегіонального відділення Всеукраїнської академії культурної спадщини Українського козацтва.

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі

№70

Чундак Маріанни Володимирівни

За 23 роки незалежності України ми бачили багато різних кандидатів в народні депутати України. Всі вони обіцяли нам кращої долі, високих зарплат та пенсій, стабільності, достатку, вирішення тих чи інших проблем. їх передвиборчі гасла, гарні обіцянки, фінансування в період передвиборчої кампанії вселяли віру в краще життя...

Що ми отримали?

Про наслідки цих виборів добре знає кожен з нас. Тому я не буду вкотре наголошувати на сумних реаліях сьогодення.

Працюючи адвокатом мені особисто доводилось переконуватись в недоліках чинного законодавства, корупційних схемах, а тому розумію, як важко звичайному громадянину домогтись справедливості. Я знаю, які зміни чекає народ України, знаю про їх проблеми і сподівання.

Я втомилася чекати справедливості, втомилася боротися з корумпованою владною системою і тому вирішила стати частиною влади, щоб в корені змінити її.

Вважаю, що створювати закони повинні тільки професіональні юристи, які вже відчули на собі всі недоліки тих чи інших законів і знають, які зміни слід внести та які нові закони прийняти.

Основними напрямками моєї роботи у Верховній раді України стане:

1 .Реформа медичної сфери - впровадження медичного страхування, розвиток сільської медицини.

За рахунок медичного страхування повинні покриватись всі витрати на лікування. Всі витрати на лікування мають покриватись за рахунок коштів медичної страховки. Крім того існує нагальна потреба в розвитку сільської медицини. Це є особливо актуальним для мешканців віддалених від районних центрів сіл та селищ.

Здорова нація - основа держави.

  1. Безкоштовна   освіта в державних навчальних закладах та гідна оплата праці працівників освіти.
  2. Розвиток         науки.
  3. Забезпечення права на гідне життя та достойну оплату праці. Повернення робочої сили в Україну та розвиток бізнесу.

Це вже було і є прописано не в одній передвиборчій програмі. Але після виборів, дальше обіцянок справа так і не рухається. Тому я хочу, прийшовши до влади нарешті зробити це.

Працюючи головним бухгалтером, директором та виконуючим обов'язки інспектора відділу кадрів, я особисто дізналась про всі проблеми сучасного українського бізнесу і знаю, як на законодавчому рівні, це можна змінити.

  1. Захист екології та довкілля.

Природа нашого рідного Закарпаття з року в рік тільки знищується: ліси вирубуються, річки, водойми, поля, вулиці - заповнені сміттям. На законодавчому рівні необхідно внести ті корективи, які сприятимуть захисту навколишнього природного середовища та зроблять комфортним життя кожного українця. Закарпаттю слід надати особливий природоохоронний статус, щоб зберегти його безцінну природу та відновити те, що вже знищено.

  1. І найголовніше - контроль громадян над державою. Надання виборцям права відкликати з посади тих, кого вони обрали, за не виправдання довіри виборців та порушення передвиборних обіцянок, а також права ініціювати звільнення будь-якого державного службовця за неналежне виконання обов' язків чи порушення етики державного службовця. Спрощення отримання будь- якої адміністративної послуги.

В нас більше немає довіри до політиків. Вважаю, що ми з вами вже дійшли до того рівня, коли необхідно законодавчо закріпити контроль громадян над владою, щоб не було нових Майданів і нового кровопролиття.

  1. Працювати разом з виборцями.

З обранням мене до Верховної ради народним депутатом, я ні в якому разі не збираюсь відмовлятись від допомоги виборцям. Мої приймальні будуть в кожному районному центрі нашого округу для того, щоб продовжувати вирішувати проблеми громадян. Крім того буде створено електронну приймальню громадян в мережі

Інтернет, щоб навіть з найвіддаленішому куточку можна було звернутись по допомогу.

Влада для народу!

09 вересня 2014 р.                                                  Чундак М.В.

Категорія: Новини організації | Переглядів: 591 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: