Понеділок, 13.05.2024, 05:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Жовтень » 10 » Смоланка зняв кандидатуру на користь Чучки
08:00
Смоланка зняв кандидатуру на користь Чучки

У прес-центрі «Закарпаття» кандидат по виборчому округу №68 Володимир Смоланка заявив, що знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів на користь свого опонента Павла Чучки.

Це рішення він прокоментував наступним чином: «Ми зустрічалися з Павлом декілька разів. Дискутували з приводу різних питань і чим далі, тим більше переконувалися, що наші світоглядні моменти є дуже близькими. Це не дивно, бо ми вийшли з однієї ж школи, наші батьки разом працювали професорами в Ужгородському державному університеті.

І ми бачимо однаково майбутнє нашого Закарпаття і України як країни, яка інтегорована в європейське супільство, з європейськими цінностями. Тому я прийняв політичне рішення про зняття своєї кандидатури і підтримку Павла Чучки, бо не хочу, щоб був обраний депутат, який буде тримати курс на згортання демократії, євроінтеграційних процесів. Соціологічні опитування показали, що мої успіхи в сфері медицини входять в певне протиріччя з моїм політичним життям. Я бачу підтримку людей, і це приємно. У нас з Павлом Павловичем була чесна конкуренція. Але персональна перемога менш важлива, ніж успіх програм, ідей і цінностей".

Сам Павло Чучка зазначив: «Два найближчі один до одного кандидата в депутати і за життєвою дорогою, світоглядною позицією і політичною платформою визначилися, кому з них об'єднати навколо себе електоральну підтримку для впевненої перемоги над кандидатом від влади.

Таким чином, ужгородці одержують шанс поламати існуючу модель, коли народний депутат від міста разом з мером або сам міський голова із мандатом народного депутата господарюють в Ужгороді за рахунок інтересів громади і забезпечують свій бізнес. Смоланка не є бізнесменом, і я не є класичним бізнесменом. Наша професійна діяльність проявляється більше у громадському житті.

Ужгородська громада має шанс вибудувати вертикаль від демократичних сил Ужгорода через демократичну фракцію обласної ради аж до захисту закарпатських інтересів у парламенті.

Те, що сьогодні відбувається, не є штучне зближення, це демократичний альянс. Ми очікуємо, що нас стане більше. Якщо не формально за цим столом, то 28 числа під час виборів. Ми йдемо впевнено до перемоги.

Наш суперник — влада, яка сфокусувала свої сили, аби сфальсифікувати вибори. Та той великий відрив між кандидатами, що, за опитуваннями, лідирують, мінімізує фальсифікації, це дає можливість зберегти досягнутий результат».

Наразі, як повідомив Павло Чучка, ведуться переговори із кандидатом від УДАРу Ростиславом Булановим та його представниками, аби він зняв також свою кандидатуру. «Не вірю, що дістанемо від «Удару» удар, що вони заборонять Ростиславу зробити правильний крок», – заявив кандидат. Також він закликав інших представників демократичних сил послідувати прикладу Володимира Смоланки, аби побороти провдладного кандидата.

Наприкінці Павло Чучка закликав виборців 68-го округу повірити їм так, як «кандидати вірять один одному».


Джерело: Закарпаття онлайн
Категорія: Новини | Переглядів: 319 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: