Вівторок, 21.05.2024, 06:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Грудень » 29

Пошел я на антимайдан. То есть, все время я на Майдан ходил, а тут решил своими глазами посмотреть на тех любезных моему сердцу соотечественников, которых автобусами власть свозила в Киев с упорством Сизифа. Если кто не знает, Сизиф – это такой древнегреческий герой. Как известно, Древняя Греция заложила основу всей европейской цивилизации, и до недавнего времени древнегреческие мифы и легенды даже учили в младшей школе. Теперь же, когда донецкими  учеными внезапно была открыта коварная сущность Европы, в школах, наверно, будут изучать древнедонецкие мифы и легенды. Например, знаменитый древнедонецкий миф «Кто убил Щербаня?» Впрочем, когда я пришел на антимайдан и посмотрел вокруг, у меня возникло стойкое впечатление, что здесь любой мог убить Щербаня.
- Братья и сестры, - обратился  я к митингующим. – Объясните мне, что  вы здесь делаете.
Братья и сестры долго смотрели на меня суровым, изучающим взглядом. А потом, с ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: vmfedi | Дата: 29.12.2013 | Коментарі (0)

Стан нашого суспільства дуже добре характеризується виразом «Ми раби, раби- це ми», який в часи СССР звучав дещо інакше, що,однак, не було завадою для практично всього суспільства перебувати в рабському статусі. В такому законсервованому стані знаходиться більша частка громадян і до цього часу. Потроху процес проявляє позитивну динаміку, але страшним є те, що рабські настрої домінують в суспільстві вже дуже тривалий термін. Хоча до біблійних сорока ми маємо ще трохи часу, але чомусь Мойсей серед нас не проглядається. 
Для своєї пасивності сірість знаходить тисячі виправдань. Одні наперед впевнені в неефективності будь- яких дій, інші захищають свій бізнес, треті бояться втратити сяку- таку роботу. А всі разом втрачаємо майбутнє. І якби лише своє!
Важко оцінити, який з рабських поступків є більш неприйнятним: участь в загонах «тітушок», чи продаж свого голосу на виборах за певну суму; вимагання грошей за участь в євромайдані, чи зміна по ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: vmfedi | Дата: 29.12.2013 | Коментарі (0)