П`ятниця, 17.05.2024, 20:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Грудень » 19
Просте питання: що відбувається?
 
Пропоную одну з багатьох спроб вербалізувати інтуїтивні надбання ..
 
1. Синя зона України перебуває на етапі розбудови феодального капіталізму.
Помаранчова зона готова до розбудови демократичного капіталізму.
Отже, соціальна складова ментальності донбасів відстає від такої ж складової ментальності українців на один історичний етап (років на 50 - дві генерації).
 
2. Чи може така країна просуватися далі ?  Тут можна уявити декілька відповідей:
   2.1. Не може. В тому сенсі, що розколюється на дві частини, кожна з яких пристає до собі подібної спільноти країн - Україна пристає до ЄС, Донбасія - до ТС.
... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: vmfedi | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

Якщо хочеш пройти довгий шлях, необхідно почати з маленького кроку.
 
Для переважної більшості учасників Майдану зрозуміло, що реальних результатів акції, яка вже продовжується майже місяць,занадто мало.
Перебуваючи в межах проголошеної парадигми «виключно мирної протестної акції», Майдану надзвичайно важко подолати опір владної Системи, яка «заточена» під одну особу- Януковича. Сподівання українських ідеалістів і політиків-мрійників з Європи, що звикли добровільно нести відповідальність перед власним народом, на відхід від влади уряду або відставки межигірського недодиктатора виявилися прогнозовано марними.
 
Олігархічні угрупування, що незадоволені бєспрєдєлом «Сім’ї» та її зазіханням на необмежений вплив на політико-економічні процеси в країні, не виступили фронтом проти Януковича і його найближчого оточення, а лише зажадали пом’якшити режим в обмін на подальшу лояльність. Всі питання свободи, правосуддя, законності, цивілізаційного вибору кра ... Читати далі »
Переглядів: 311 | Додав: vmfedi | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)