П`ятниця, 17.05.2024, 22:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Січень » 14 » Проект програми для кандидата в президенти
09:03
Проект програми для кандидата в президенти
Шановні виборці
 
Я йду в Президенти, бо бачу, що є купа роботи. Моє послання є однаковим для Сходу і для Заходу. Бо ж проблема є всеукраїнською.
Думаю, всі ви знаєте, що вже довгий час складається список людей, які брутально порушували і  порушують існуючі закони. Ті особи уникають відповідальності завдяки близькості до владних кіл. В тому списку є політики, юристи, економісти, бізнесмени… Весь спектр влади і бізнесу. Прийшов час проводити люстрацію. Кандидатів визначите ви, доповнюючи той список.
Скажу відверто – завдання непросте. Сам, без вас, я цього не зроблю. Надто сильний буде опір, бо дуже вже довгий той список. Сам я навіть не зможу стати Президентом, бо вам потрібно не лише зробити свій вибір, а й захистити його. Прийти на виборчі дільниці і не допустити фальсифікацій.
Я – це лише я. Я не можу бути всюди, мені потрібні помічники. Якщо ви готові допомагати – голосуйте за мене. Якщо ж вірите, що хтось прийде і все зробить – шукайте іншого Президента.
Моя програма проста. Економісти будуть займатися економікою. Розумію, що стан важкий, але підняти її – не є непосильним завданням. Та й нам допоможуть люди із того списку. Доплатять за приватизовані підприємства, та повернуть зароблене на дивних тендерах. Рейдери повернуть бізнес тим, хто зміг зробити його привабливим. А ті знову почнуть платити податки.
Юристи будуть готувати закони. У них теж буде небагато роботи.  Всього лише привести закони у відповідність до Конституції.
Журналісти будуть займатися журналістикою, допомагаючи шукати нових кандидатів до списку.
Лише новим суддям не обіцяю легкої роботи.
Я ж буду лише слідкувати, щоб жоден з того списку не був забутий. Тому і повноваження мені потрібні лиш ті, які дадуть змогу це зробити.

 


Цікаво, чи хтось із майбутніх кандидатів у Президенти вийде із такою, або подібною програмою? Якщо переконати виборців, що ти дійсно збираєшся це зробити, то отримаєш голоси і Сходу і Заходу. От тільки, чи захоче хтось стати таким Президентом?
 


© Коваль [14.01.2014]
Переглядів: 432 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: