Вівторок, 21.05.2024, 03:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Січень » 14
Євромайдан: причинно-наслідковий зв’язок від ХІХ ст. до сьогодні
Жив колись давно такий собі економіст Давид Рікардо, який ще на початку XIX ст. сформулював теорію порівняльних переваг. Суть - якщо країни об’єднуються і знімають свої торговельні бар’єри, це веде до збільшення благополуччя всіх учасників такого об’єднання.
 
В другій половині ХХ століття найпотужнішою економікою світу була економіка США, і всі інші країни в економічному плані сосали порівняно з ними. Сосали, як наслідок, і в політичному. Такий стан справ не подобався країнам Європи, і вони забабахали Євросоюз (благо, старець Рікардо всім пояснив що буде). Але вирішено було не просто зробити торговельне чи економічне об’єднання, а створити фактично багатопрофільну наддержавну систему ... Читати далі »
Переглядів: 293 | Додав: vmfedi | Дата: 14.01.2014 | Коментарі (0)

Шановні виборці
 
Я йду в Президенти, бо бачу, що є купа роботи. Моє послання є однаковим для Сходу і для Заходу. Бо ж проблема є всеукраїнською.
Думаю, всі ви знаєте, що вже довгий час складається список людей, які брутально порушували і  порушують існуючі закони. Ті особи уникають відповідальності завдяки близькості до владних кіл. В тому списку є політики, юристи, економісти, бізнесмени… Весь спектр влади і бізнесу. Прийшов час проводити люстрацію. Кандидатів визначите ви, доповнюючи той список.
Скажу відверто – завдання непросте. Сам, без вас, я цього не зроблю. Надто сильний буде опір, бо дуже вже довгий той список. Сам я навіть не зможу стати Президентом, бо вам потрібно не лише зробити свій вибір, а й захистити його. Прийти на виборчі дільниці і не допустити фальсифікацій.
Я – це лише я. Я не можу бути всюди, мені потрібні помі ... Читати далі »
Переглядів: 432 | Додав: vmfedi | Дата: 14.01.2014 | Коментарі (0)