Вівторок, 21.05.2024, 05:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Грудень » 14 » Вільні люди і худоба, яку зігнали в стадо
20:43
Вільні люди і худоба, яку зігнали в стадо
На Євромайдані стоять вільні люди, котрі приїхали самостійно і за свої кревні, ризикуючи роботою, свободою, здоров’ям і навіть життям. Вони там заради майбутнього і готові стояти на смерть, але заради життя.
 
   
На ригівському антимайдані стоїть ресурс, людський ресурс, який звезли як скотину в стійло, дали вівса і наказали мекати правильно, інакше наглядачі нагайкою поправлять. Вони там заради минулого і кинуться врозтіч при найменшій загрозі. Вони п'яні і голодні, отримали наркомівських 100 грамм для сміливості.
 

   Контраст просто очі ріже. Одначе, зараз є важливіші речі.
 
   Завтра важливий день, можливо навіть переломний, але без сумніву дуже відповідальний. Треба розуміти, що людей звезли не для тривалого мітингу, а з чітко визначеною ціллю, хоча впевнений, що переважна більшість отих бідолах навіть гадки не мають, що вони є гарматним м’ясом. Влада всіма силами буде намагатись викликати протистояння.
 
   Не дати цього зробити ні в якому разі! Максимально мобілізувати захист і особливо інформаційний ресурс, щоб у випадку провокацій ні у кого навіть сумніву не викликало, хто у цьому винен.
 
   А ще було б дуже непогано хоча б частині отих людей, котрих звезли в добровільно-примусовому порядку і в котрих без сумніву в душі щодо цього і цієї влади є добрячий осад, показати чим насправді є Євромайдан, аби до дому вони понесли правду, а не дезу, яку невтомно ллють на них проросійські ЗМІ.
 
  Не знаю чи вдасться це зробити, бо без сумніву буде цілий ряд перешкод, але хай там як, а спробувати варто.
Переглядів: 317 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: