Субота, 11.05.2024, 10:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 23 » Михайло Ланьо стає свалявським патріотом
09:29
Михайло Ланьо стає свалявським патріотом
У вівторок, 21 серпня, на Закарпатті відбулася зустріч кандидата в народні депутати по мажоритарному округу № 70 від Партії регіонів Михайла Івановича Ланьо з сільськими головами Свалявщини.
У зустрічі брали участь Родниківський сільський голова Сергій Арендаш, Дусинський сільський голова Роман Годя, Полянський сільський голова Іван Дрогобецький, Березниківський сільський голова Іван Дукай, Голубинський сільський голова Михайло Капустей, Тибавський сільський голова Михайло Кошеля, Неліпинський сільський голова Василь Мадяр, Ганьковицький сільський голова Михайло Мадяр, Керецьківський сільський голова Михайло Маровді, Плосківський сільський голова Василь Мориляк, Стройненський сільський голова Іван Станкович, Солочинський сільський голова Магдалина Туряниця, Сусківський сільський голова Михайло Талабішка.
М. І. Ланьо ознайомив присутніх зі своєю передвиборною програмою, зокрема повідомив, що пріоритетними завданнями вважає якісний капітальний ремонт вулиць і доріг, збільшення фінансування на утримання соціальної інфраструктури: закладів охорони здоров’я, культури, освіти, у тому числі – дошкільної, створення умов для занять спортом, особливо - для дітей і молоді.
Наголосив кандидат у народні депутати й на тому, що у парламенті обстоюватиме інтереси місцевого самоврядування, зокрема збільшення владних та фінансових повноважень місцевих рад, з тим, щоб у селах та містах обрані громадянами керівники мали достатньо фінансових ресурсів для реалізації потрібних громадам заходів, а також програм, спрямованих на розвиток відповідних територій.
Кожен із сільських голів окреслив коло завдань, які потрібно вирішити найближчим часом задля поліпшення життя мешканців відповідної сільської ради. Також голови місцевих рад району озвучили проблеми, які потребують додаткового фінансування за рахунок субвенцій із бюджету або інвестицій. Очільники сіл Свалявщини мали змогу поставити запитання кандидату в народні депутати, на які Михайло Ланьо дав вичерпні відповіді з посиланням на норми чинного законодавства.

Підводячи підсумками зустрічі сільські голови Свалявського району виразили свою одностайну підтримку Михайлу Івановичу Ланьо на виборах до Верховної Ради України.

Ми підкреслили від якої політичної сили балотується кандидат. Чи вірити в щедрі обіцянки- справа розуму виборця.

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 456 | Додав: vmfedi | Теги: http://transkarpatia.net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: