Неділя, 12.05.2024, 10:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 21
Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Нестор Шуфрич не виключає можливості свого повернення в крісло міністра МНС. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Донецьку, відповідаючи на питання журналістів.
«Це визначить команда і президент України. Я можу назвати кілька гідних кандидатур на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій. Як визначить президент України і наша команда, яка сьогодні домінує в уряді, так і буде », - сказав Шуфрич.
На уточнююче запитання, чи погодиться він зайняти крісло міністра у разі прийняття даного рішення, Шуфрич зазначив: «Я завжди говорив, що я своє серце залишив у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій».
... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 308 | Додав: vmfedi | Дата: 21.08.2012 | Коментарі (0)

Створена Віктором Балогою за більш ніж 10 років «імперія», схоже, розвалюється. Треба віддати Балозі належне, він дійсно попрацював не славу. Також позитивним є те, що Віктор Іванович стоїть за своїх людей «горою». Правда, останнім часом, це у нього не дуже виходить. Конкретним фактом «провалу» захисту стало звільнення ректора УжНУ Миколи Вегеша. Як не старався Балога, утримати свою людину йому не вдалося. 
Та тут знову треба віддати Балозі належне, він буде підтримувати екс-ректора у його передвиборчій кампанії в депутати Верховної Ради України.
Віктор Балога почав захищати ще одну людину своєї «імперії» - директора Карпатського біосферного заповідника, про ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 337 | Додав: vmfedi | Дата: 21.08.2012 | Коментарі (0)

Вчора на Театральній площі в Ужгороді зібралися студенти – учасники цьогорічної «Студентської республіки». Перед від’їздом на всеукраїнську Студреспубліку, вони вирішили пройтися містом у «республіканських» футболках і потанцювати на Театральній площі. Але дійство перервав патруль міліції.
Після короткої бесіди з новообраною мером студентів Катериною Келемен, правоохоронці винесли їй усне попередження. Мовляв, наступного разу їй «світить» штраф.
Студенти припускають: їх «попередили» не через акцію, яка нікому, по-суті не заважала, а через написи на їх футболках. Справа в тому, що на цьогорічній Студентській республіці молодь збиралась під гаслом виборчої кампанії партії УДАР «Починаємо бій за Україні».
Куратор молодіжного руху партії, колишній мер закарпатських студентів Денис Ман обурений: «Дивно сьогодні спостерігати за некваліфікованими та незрозумілими для громадськості діями правоохоронних органів. Десяток студентів в центрі міста провели абс ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 325 | Додав: vmfedi | Дата: 21.08.2012 | Коментарі (0)