Неділя, 12.05.2024, 07:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 21 » УДАР обурений тиском закарпатську на молодь
08:49
УДАР обурений тиском закарпатську на молодь
Вчора на Театральній площі в Ужгороді зібралися студенти – учасники цьогорічної «Студентської республіки». Перед від’їздом на всеукраїнську Студреспубліку, вони вирішили пройтися містом у «республіканських» футболках і потанцювати на Театральній площі. Але дійство перервав патруль міліції.
Після короткої бесіди з новообраною мером студентів Катериною Келемен, правоохоронці винесли їй усне попередження. Мовляв, наступного разу їй «світить» штраф.
Студенти припускають: їх «попередили» не через акцію, яка нікому, по-суті не заважала, а через написи на їх футболках. Справа в тому, що на цьогорічній Студентській республіці молодь збиралась під гаслом виборчої кампанії партії УДАР «Починаємо бій за Україні».
Куратор молодіжного руху партії, колишній мер закарпатських студентів Денис Ман обурений: «Дивно сьогодні спостерігати за некваліфікованими та незрозумілими для громадськості діями правоохоронних органів. Десяток студентів в центрі міста провели абсолютно спокійну і безпечну акцію, яка за своєю суттю не несла ніякої небезпеки ні її учасникам, ні, тим більше, жителям міста. Дії представників міліції в юридичній площині можна розцінювати як некваліфіковані. Впродовж останніх декількох років я організовував і брав участь у величезній кількості подібних і на багато більш масових заходах. Але вперше стикаюсь з таким конфліктом. Припускаю, що активність з боку правоохоронних органів викликана великою зацікавленістю написом на футболках учасників».
Категорія: Новини | Переглядів: 325 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: