Субота, 11.05.2024, 18:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 23
У вівторок, 21 серпня, на Закарпатті відбулася зустріч кандидата в народні депутати по мажоритарному округу № 70 від Партії регіонів Михайла Івановича Ланьо з сільськими головами Свалявщини.
У зустрічі брали участь Родниківський сільський голова Сергій Арендаш, Дусинський сільський голова Роман Годя, Полянський сільський голова Іван Дрогобецький, Березниківський сільський голова Іван Дукай, Голубинський сільський голова Михайло Капустей, Тибавський сільський голова Михайло Кошеля, Неліпинський сільський голова Василь Мадяр, Ганьковицький сільський голова Михайло Мадяр, Керецьківський сільський голова Михайло Маровді, Плосківський сільський голова Василь Мориляк, Стройненський сільський голова Іван Станкович, Солочинський сільський голова Магдалина Туряниця, Сусківський сі ... Читати далі »
Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 456 | Додав: vmfedi | Дата: 23.08.2012 | Коментарі (0)

Ця історія з розряду кримінальних курйозів сталася нещодавно у Сваляві на місцевому вокзалі. 24-річний гість із Мукачева чекав на електричку, аби повернутися на ній додому. Обідньої пори до нього підійшов незнайомий чоловік, явно напідпитку.
--Я працівник міліції, мені потрібен телефон, аби зробити важливий дзвінок,--наказав незнайомець.
Слова «міліціонера» на хлопчину хоча й подіяли належним чином, однак віддати незнайомцю свою «Нокію» той все ж побоявся. Тоді «представник органів» став діяти ще нахабніше—штовхнув хлопця, від чого той звалився на землю, забрав від нього телефон і втік з місця пригоди...
Ошелешений з такого розвитку подій, потерпілий відразу не звернувся за допомогою в міліцію. Чи то справді подумав, що його кривдник і сам правоохоронець, чи гадав, що злочин не вдастся розкрити... Далі ж все-таки звернувся із заявою про скоєння щодо нього пограбунку.
Коли у Свалявському райвідділі міліції потерпілому показали фотографії раніше ... Читати далі »
Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 441 | Додав: vmfedi | Дата: 23.08.2012 | Коментарі (0)