Неділя, 12.05.2024, 10:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 21 » Шуфрич не виключає можливості свого повернення в крісло міністра МНС
22:11
Шуфрич не виключає можливості свого повернення в крісло міністра МНС
Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Нестор Шуфрич не виключає можливості свого повернення в крісло міністра МНС. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Донецьку, відповідаючи на питання журналістів.
«Це визначить команда і президент України. Я можу назвати кілька гідних кандидатур на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій. Як визначить президент України і наша команда, яка сьогодні домінує в уряді, так і буде », - сказав Шуфрич.
На уточнююче запитання, чи погодиться він зайняти крісло міністра у разі прийняття даного рішення, Шуфрич зазначив: «Я завжди говорив, що я своє серце залишив у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій».
Пізніше він зазначив, що рокіровку, коли крісло міністра МНС було віддано Віктору Балозі, сприйняв «боляче», але тоді ціною були чотири мандати «єдиноцентристів», необхідні для зміцнення більшості.

«Може бути невипадково, але Віктор Іванович з усіх можливих варіантів вибрав саме цей. Може бути, він шукав можливість мене кольнути. Я отримав можливість подивитися на багато процесів з боку і ви бачите, в підсумку життя розставило на свої місця. Коли в тому ж Цюрупинську мав місце лісова пожежа, Балога дозволив собі піти у відпустку. Я б собі такого ніколи не дозволив, перебуваючи на цій посаді », - заявив М. Шуфрич.
Раніше чинний міністр з надзвичайних ситуацій України Віктор Балога заявив, що не збирається працювати в кабінеті міністрів після парламентських виборів. 
Цікаво, що Балога не звільнився, а пішов у відпустку з посади міністра, також треба чекати, що буде після сьогоднішньої заяви Генеральної прокуратури, яке рішення прийме Президент України поки невідомо.
Цікава, що закарпатці якось «застовпили» крісло міністра МНС.

Нагадаємо, що раніше писали про реальну можливість Шуфрича повернути своє «серце» та знову стати міністром.

Закарпатцям Шуфрич відомий по подіях в Мукачеві, свалявчанам по деяких особливостях особистого життя. На Черкащині в честь Нестора була названа двадцятигривнева купюра, яку колись щедро вручали виборцям за правильно відданий голос.

Категорія: Новини | Переглядів: 309 | Додав: vmfedi | Теги: http://transkarpatia.net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: