Неділя, 12.05.2024, 01:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 14 » Візит Стояна
22:17
Візит Стояна

14 серпня на Закарпатті із робочою поїздкою побував народний депутат України, член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Стоян. Парламентарій відвідав кілька населених пунктів Свалявського району, в тому числі місто Сваляву, побував у районній партійній організації, відвідав обласний дитячий санаторій «Човен» та поспілкувався із громадським і політичним активом регіону, який представляли працівники владних структур та бюджетники.

Виступаючи в малій залі Палацу культури, Олександр Стоян акцентував увагу присутніх на тих проблемах, які нині особливо хвилюють громадян України, незалежно від місця проживання, а також проаналізував низку проблемних питань, характерних для Закарпаття. Це в наш час вміло роблять всі депутати та кандидати.

Відзначив пан Стоян і те, що сьогодні не всі кроки на нелегкому шляху реформ з боку партії влади добре сприймаються в Україні, адже частина з них – це доволі непопулярні заходи, до яких досі не хотіла вдаватися жодна політична сила, яка була при владі. Вони не хотіли наразитися на неприйняття суспільством, критику і, відповідно, падіння рейтингу. І саме Партії регіонів, починаючи з 2010 року, довелося вирішувати комплекс проблем, які накопичилися за два десятиліття.

Отакі герої -регіонали!Ніби при владі вони не були й хвилини. Янек- реформатор вправно при Кучмі керував. І лише сьогодні перед виборами прозрів і за реформи взявся.

- Коли нам дорікали представники опозиції: ось ви обіцяли «покращення життя вже сьогодні», то ми відповідали: «Але ми ж не знали, що життя було так погіршено вже вчора, що ви вже все розвалили, розтягнули, і знадобилося цілих два роки, щоб все-таки підняти економіку, щоб наповнити бюджет, - заявив у своєму виступі політик.

При цьому активний профспілковий діяч забув про те, що команда регіоналів вже перебуває біля державного корита більш тривалий час, ніж попередний уряд. Обійдено увагою також питання долі колишнього профспілкового майна у вигляді санаторіїв Свалявщини, які чомусь опинилися переважно у приватній власності невідомих громадкості осіб. Без своєї частки тут не залишився, по слухах, і сам борець за права трудящих товарищ Стоян

Категорія: Новини Свалявщини | Переглядів: 400 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: