П`ятниця, 10.05.2024, 03:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Категорії розділу
Анекдоти [382]
Українські актуальні веселі і сумні історії
Новини організації [15]
Зміни в структурі, плани роботи
Новини [331]
Bсі цікаві новини
Новини Свалявщини [89]
Районні та міські новини
Оголошення [3]
Повідомлення та оголошення
Привітання [5]
Вітання друзям, близьким , знайомим
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 4 » 13 закарпатців отримали спецавтомобілі
17:40
13 закарпатців отримали спецавтомобілі
У вівторок, 4 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вручив тринадцятьом інвалідам війни та інвалідам загального захворювання ключі від спецавтомобілів. 
5 автомобілів марки «Geely» (з ручним керуванням) та 8 автомобілів марки ЗАЗ «СЕНС» (із звичайним керуванням) отримали цього дня закарпатці, що стояли у черзі по забезпеченню спецавтомобілями. Всього на 2012 рік відповідно до лімітів Мінсоцполітики на Закарпатську область розподілено 26 автомобілів. Вартість одного транспортного засобу – близько 60 тисяч гривень, усі автомобілі придбано за кошти державного бюджету. 
- Сьогодні в області на черзі по забезпеченню спецавтомобілями перебуває 1605 осіб, з яких першочергово транспорт отримають безпосередні учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни та війни з Японією. Таких закарпатців є 207, - розповів начальник обласного управління праці та соціального захисту населення Віктор Мацола. 
95-річний пан Василь із Тячівщини, котрий є інвалідом війни І групи, на автомобіль чекав 15 років. Каже, що сам за кермо не сідатиме, тому довірить керування онукові. Попри поважний вік, подорожувати пан Василь любить та й у господарстві автівка знадобиться. 
Якість автомобілів оцінив і керівник краю Олександр Ледида: 

- Зараз автомобілі є набагато кращими від тих, що надходили в область раніше. Ті транспортні засоби, котрі вручали у попередні роки, уже навіть зняли із виробництва. Сьогодні ж ми бачимо якісні хороші машини, які, переконаний, будуть зручними для людей із інвалідністю. Вже до кінця року очікуємо отримати ще 16 спецавтомобілів.

Факт цей беперечно позитивний і регіонали використають його на всю котушку для реклами себе хороших. Хоча подвигу тут ніякого нема. Якщо людина має право на певну пільгу, то влада зобовязана це право забезпечити. А при таких темпах(порахуйте самі) теперішні пільговики отримають авто в найближчі 55 років. Цю цифру для реклами не використаєш.Залишається надія лише внукам пільговиків

Категорія: Новини | Переглядів: 410 | Додав: vmfedi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: